2013-05-14 22:39:25
Φωτογραφία για ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΟΙ ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΙ... ΣΤΟ CEV Cup ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ!
Οι κάτοχοι του τρεμπλ στο βόλεϊ ανδρών θα συμμετάσχουν στο CEV Champions League 2013-14 και η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ γυναικών στο CEV Cup 2013-14 Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε, μέσω facebook, πως βρέθηκε χορηγός και έτσι η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, θα λάβει μέρος κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, μετά από ενέργειες της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και του προέδρου, Μιχάλη Κουντούρη, βρέθηκε τελικά χορηγός για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών και έτσι η ανδρική ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο Champions League και η ομάδα γυναικών στο CEV Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» που κατέκτησαν τα πάντα φέτος, παίρνοντας Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ, βρέθηκαν μια ανάσα από τη μη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, καθώς αρχικά αποσύρθηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η CEV ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τους δεχθεί στο Τσάλεντζ Καπ.

Η ομάδα του Τέλη Σωτήρχου, από την άλλη, που φέτος κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ στην ιστορία της, βρέθηκε επίσης πολύ κοντά στο να μην παίξει σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μιας και δεν ήθελε να αγωνιστεί στο CEV Cup, προτιμώντας το Τσάλεντζ Καπ. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όμως τόνισε στην ΕΟΠΕ πως αν δεν παίξει στην πρώτη διοργάνωση δεν θα συμμετάσχει καθόλου.

Όλα αυτά ξεπεράστηκαν και τα δυο τμήματα βόλεϊ του Θρύλου θα αγωνιστούν κανονικά στην Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ