2013-05-15 00:29:09
Φωτογραφία για Ο Σκολάρι ανακοίνωσε την 23άδα της Βραζιλίας για το Κυπ.Συνομοσπονδιών
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανακοίνωσε την 23άδα της Βραζιλίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, στην οποία δεν βρίσκονται οι Ροναλντίνιο και Κακά, αλλά και οι Πάτο, Ραμίρες, Γκάνσο και Ραφαέλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, δεν πήρε στην αποστολή για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών τους Ροναλντίνιο και Κακά.

Ο "Φελιπάο" ανακοίνωσε την 23άδα την Τρίτη και σε αυτήν δεν βρίσκονται επίσης οι Πάτο, Ραμίρες, Γκάνσο και Ραφαέλ (της ManUtd).

Το 2013 FIFA Confederations Cup θα διεξαχθεί στην Βραζιλία 15 με 30 Ιουνίου, ενώ οι υπόλοιπες 7 χώρες που θα πάρουν μέρος είναι Ιταλία, Ιαπωνία και Μεξικό στο 1ο όμιλο με την οικοδέσποινα και Ισπανία, Ουρουγουάη, Νιγηρία και Ταϊτή στον 2ο όμιλο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες

Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ντιέγκο Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)

Αμυντικοί

Νταβίντ Λουίς (Τσέλσι), Τιάγκο Σίλβα (Παρί ΣΖ), Ντάντε (Μπάγερν), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ντανιέλ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο (Ρεάλ), Φιλίπε Λούις (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ζεάν (Φλουμινένσε)

Μέσοι

Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Φερνάντο (Γκρέμιο), Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν), Ζάντσον (Σάο Πάουλο), Ερνάνες (Λάτσιο), Μπερνάρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Λούκας Μόουρα (Παρί Σεν-Ζερμέν), Οσκάρ (Τσέλσι)

Επιθετικοί

Νεϊμάρ (Σάντος), Φρεντ (Φλουμινένσε), Χουλκ (Ζενίτ), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ)

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ