2013-05-15 22:02:20
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε και ο Ατρόμητος έδωσε χρώμα για τη συνέχεια
Η ομάδα του ΠΑΟΚ για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στη φετινή σεζόν, δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ματς, έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα, όπως και ο Ιτάνζ, στο απευθείας φάουλ του Σουμπίνιο, και ηττήθηκε με 2-1 από τον Ατρόμητο, δείχνοντας ότι η πρώτη θέση των πλέι οφ έχει ακόμη πολύ δρόμο. Ο "Δικέφαλος" στην ουσία... αυτοκτόνησε και δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια του "μίνι" πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε σε κανένα σημείο του αγώνα, με τους παίκτες να μοιάζουν ασύνδετοι εντός αγωνιστικού χώρου. Οι "ασπρόμαυροι" ήταν άφαντοι στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει την πλήρη κατοχή, αλλά και τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Η αστοχία, όμως, των παικτών του Ατρομήτου έφερε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρωτοβουλία στο ματς και να προσπαθεί με τον Κατσουράνη να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα
. Στο 60' ο Σαλπιγγίδης με εντυπωσιακό γκολ έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Αρχικά, απάντησε 12' λεπτά αργότερα (72') με τον Ιγκλέσιας να πιάνει όμορφη κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του "Δικεφάλου" και να ισοφαρίζει το σκορ και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Σουμπίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέτρεψε το σκορ και χάρισε στον Ατρόμητο τη νίκη. Ένα εικοσάλεπτο μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδης βρισκόταν ακόμα στη θέση του στα επίσημα, μη μπορώντας να πιστέψει, ότι το 0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ είχε γίνει 2-1 μέσα σε λίγα λεπτά.

Έχοντας αριστερά του, την άμεση συνεργάτιδά του Μαρία Γκοντσάρεβα, δεξιά του τον Γκερμάν Τσιστιακόφ, λίγα μέτρα πιο δεξιά τον Ζήση Βρύζα και δυο σκαλιά πιο πίσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ρωτούσε τι συνέβη, μιλώντας σε έντονο ύφος και κάνοντας χειρονομίες. Ο Τσιατσιανκόφ προσπαθούσε να του δώσει κάποιες απαντήσεις, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν αμίλητοι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειχνε απογοητευμένος, και η οργή του δεν κρυβόταν!
athlitikotetradio
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ