2013-05-16 09:02:04
Φωτογραφία για Ρόδος: Πως βρέθηκε απαγχονισμένος σε δένδρο ο 55χρονος Δ.Θ. (video)
Απαγχονισμένος σε δένδρο στη παραλία δίπλα από το ξενοδοχείο Eden Rock βρέθηκε χθες στις 12:30 o 55χρονος συμπολίτης μας Δημήτρης Θ.

Στον τόπο του συμβάντος έφτασε άμεσα η ομάδα Ο.Π.Κ.Ε, η αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Ρόδου, Ιατροδικαστής και η σήμανση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία αλλά συνεχίζονται να ερευνώνται και όλες η άλλες υπόλοιπες εκδοχές.

Δίπλα ακριβώς από τα πόδια του 55χρονου ήταν το δίκυκλο του με το οποίο κατά πασά πιθανότητα έφτασε και στο σημείο που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν με μεγάλη προσοχή το δίκυκλο στην αστυνομική διεύθυνση έτσι ώστε να παρθούν δαχτυλικά αποτυπώματα.

Ο 55χρονος δεν άφησε κανένα σημείωμα (τουλάχιστον σε εκείνο το σημείο) που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την ενεργεία.

Eρευνες έγιναν και στην επιχείρηση (καθαριστήριο επί της Αναστασίας) του 55χρονου μήπως υπάρχει κάποιο στοιχείο το οποίο θα οδηγούσε στην πλήρη διαλεύκανση αυτού του μοιραίου συμβάντος.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες επρόκειτο για έναν καλό οικογενειάρχη με τρεις κόρες, που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Να σημειώσουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό απαγχωνισμού που σημειώνεται στη Ρόδο την τελευταία εβδομάδα.

Το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί απαγχονισμένος μέσα στην οικία του στην Παλιά Πόλη ένας 59χρονος ζωγράφος.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ