2013-05-16 19:01:55
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΠΑΙΞΑΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επέστρεψαν χθες το μεσημέρι οι Eφηβοι του Ολυμπιακού από την Ξάνθη, όπου έλειπαν για το Final 4 της Superleague K17. Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου δεν κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης από τον ΠΑΟΚ με 1-0, ενώ στον ημιτελικό είχε διαλύσει την Ξάνθη με 4-0! Παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο και άξιζαν τον τίτλο, αρκεί όμως να είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Παράλληλα και ο προπονητής του τμήματος κάτω των 17 ετών, Γιώργος Κοκολάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές που την αποτελούν.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς μιλώντας στον «Γαύρο» τόνισε: «Ο απολογισμός της χρονιάς μας βρίσκει αν όχι 100% χαρούμενους και ικανοποιημένους τουλάχιστον δικαιωμένους γιατί καταφέραμε σε λιγότερο από εφτά μήνες να φτιάξουμε μία ομάδα που έπαιξε το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα. Φτάσαμε στον τελικό και όπως είδε όλος ο κόσμος το παιχνίδι χάθηκε στη λεπτομέρεια γιατί ο αντίπαλος σε μία φάση που δημιούργησε μπόρεσε να μας βάλει το γκολ ενώ εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά τις ευκαιρίες που είχαμε».


Oσον αφορά για το τι κρατάει ο ίδιος από το Final 4 είπε: «Κρατάω τον ενθουσιασμό που είχαν τα παιδιά για να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα. Και τα δάκρυα στο τέλος του αγώνα έδειξαν πόσο πολύ τους πείραξε το γεγονός ότι δεν κατακτήσαμε την πρώτη θέση. Και την επόμενη ημέρα τα περισσότερα παιδιά, οι 97άρηδες, είπαν ότι θα παίξουν και για τα υπόλοιπα παιδιά, που θα είναι στους Νέους του χρόνου, για να πάρουν το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μία οικογένεια όλοι». Για το μέλλον αυτών των παιδιών, σχολίασε:

«Πιστεύω ότι τα παιδιά δουλεύουν επαγγελματικά και έχουν στο μυαλό τους 100% ότι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και δείχνουν ότι μπορούν να έχουν επιτυχίες. Και νομίζω ότι στο μέλλον θα μπορέσουν κάποια παιδιά, αν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, να αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού». Ο Γιώργος Κοκολάκης για πρώτη φορά ανέλαβε τμήμα της ακαδημίας του Ολυμπιακού και για τις εμπειρίες που ο ίδιος αποκόμισε, είπε:

«Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη συνέπεια και την προσπάθειά τους και που αγκάλιασαν όλοι αυτή την ομάδα και υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι και από τώρα ο επόμενος στόχος μας είναι η συμμετοχή μας στο Final 4. Είναι ένα τμήμα που ο Ολυμπιακός πρέπει να το έχει ψηλά και είμαι χαρούμενος εγώ που δουλεύω με αυτά τα παιδιά.

Πιστεύω ότι ήταν μία δυνατή εμπειρία για εμένα και που θα με βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια και είναι ένα κομμάτι δύσκολο ηλικιακά για το αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι, γιατί τα παίρνουμε παιδιά και στην πορεία της χρονιάς γίνονται έφηβοι. Και υπάρχει μία ικανοποίηση που καταφέραμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε αυτό το αξιόλογο σύνολο που ο κόσμος χειροκρότησε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ