2013-05-17 11:26:41
Φωτογραφία για Ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι ο Αλέγκρι πάει Ρόμα!
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έριξε "βόμβα μεγατόνων" καθώς ανακοίνωσε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα πάει στη Ρόμα στο τέλος της σεζόν!

Αλήθεια ή κίνηση αντιπερισπασμού; Ό,τι και αν από τα δύο ισχύει, το σίγουρο είναι πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να "αναστατώσει" τους τιφόζι της Μίλαν αλλά και της... Ρόμα με μία δημόσια τοποθέτησή του αργά το βράδυ της Πέμπτης στο περιθώριο πολιτικής εκδήλωσης.

"Τι θα γίνει με τον Αλέγκρι; Θα πάει στη Ρόμα, η σχετική ανακοίνωση θα γίνει μετά το παιχνίδι με τη Σιένα", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν σε έναν δημοσιογράφο της "GazzettaGialorossa.it" σε ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με το μέλλον του Αλέγκρι στους "ροσονέρι".

Τα ιταλικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως ο Μπερλουσκόνι έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση χαριτολογώντας, τονίζοντας όμως ότι η δήλωση αυτή βάζει φωτιά στα αποδυτήρια της ομάδας του δύο μόλις 24ωρα πριν το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Σιένα όπου οι "ροσονέρι" θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν την 3η θέση και να παίξουν στα προκριματικά του νέου CL.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ