2013-05-17 20:24:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Το καρναβαλικό εργαστήρι ανοίγει πανιά για αστικές κατασκευές ανά τη Eλλάδα
Το καρναβαλικό συνεργείο του Δήμου της Πάτρας, ανοίγει πανιά, για δουλειές όλο το χρόνο και για κατασκευές που ξεφεύγουν από τον καθαρά καρναβαλικό χαρακτήρα και αφορούν αστικές κατασκευές με εξαιρετικό ενδιαφέρον ανά τη Ελλάδα. Την ίδια ώρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr το συνεργείο ετοιμάζει ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο θα...εγκατασταθεί από τον Νοέμβριο στην πλατεία Γεωργίου και θα στεγάσει δράσεις, καραμελόσπιτα κ.α.

Δείτε τη μακέτα του χωριού που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο:

Η ομάδα του καρναβαλικού εργαστηρίου ετοιμάζεται να θέσει υπόψιν και άλλων πόλεων τα σχέδιά της για παρόμοια χωριά αλλά και άλλες αστικές κατακευές που θα εξάγουν την πολύ σημαντική τέχνη του σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο ενός νέου σχεδιασμού που θα φέρει και σημαντικά έσοδα. Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Χάρης Καρκούλιας και ο δεξιοτέχνης του Εργαστηρίου, γνωστός σχεδιαστής αρμάτων Πέτρος Βρυώνης θα έχουν συνάντηση την ερχόμενη ΠέμΠτη και Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με τον Δήμαρχό της Γιάννη Μπουτάρη και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ
. Χρυσίδου, αλλά και με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μανώλη Φανουράκη καθώς και επαγγελματίες της περιοχής, για να συζητήσουν μαζί τους την πώληση αστικού εξοπλισμού για μεγάλες διοργανώσεις των συγκεκριμένων περιοχών που δεν έχουν σχέση με το καρναβάλι.

Άλλωστε το εργαστήρι με τη Θεσσαλονίκη έχει ένα παρελθόν, με την κατασκευή του μεγάλου ελέφαντα που κοσμούσε τη ΔΕΘ.

Οι κκ. Καρκούλιας και Βρυώνης θα έχουν μαζί τους και ένα πλήρες book με προτασεις και σχέδια για πιθανές κατασκευές. Στην Ξάνθη μάλιστα θα συζητήσουν και για τη δημιουργία ενός δικτύου καρναβαλικών πόλεων.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ