2013-05-19 09:14:00
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ... ΝΟΤΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! *VIDEOS*
Στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης γλέντησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Με μικρή καθυστέρηση, αλλά με… μέτρο γιόρτασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Το βράδυ του Σαββάτου βρήκε τους ερυθρόλευκους στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης. Οι περισσότεροι συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους, αλλά κυρίως με την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης, έδωσαν το «παρών» και το διασκέδασαν.

Λουλουδοπόλεμος, τραγούδι και πολλά συνθήματα από μία ατμόσφαιρα που συχνά θύμιζε ΣΕΦ συνέθεταν το σκηνικό, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το τρόπαιο στον επικεφαλής του σχήματος, που είναι γνωστός και για τα ερυθρόλευκά αισθήματά του.

Οι περισσότεροι παίκτες και ο Γιώργος Μπαρτζώκας άρχισαν να αποχωρούν λίγο μετά τις 3:00 με την… επιφύλαξη να στήσουν ένα καλύτερο πάρτι εφόσον κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.

Η Κυριακή είναι μέρα ρεπό και τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία για τα play offs και το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας την Τετάρτη στο ΣΕΦ.

Δελιτε τα βλιντεο του "gazzetta.gr":
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ