2013-05-21 17:02:05
Φωτογραφία για “Δεν είχαμε να φάμε”
Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του Πέτρουλα. Ο 35χρονος παίκτης του Περιστερίου μίλησε στη Sport Day για την ομοψυχία της ομάδας του, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες:

“Κυριολεκτικά τα παιδιά πέρασαν τραγικά πράγματα. Και για αυτό τους βγάζω το καπέλο. Πρώτη φορά είδα αυτό που έγινε φέτος: όλοι ήταν κάθε μέρα στο γήπεδο και έκαναν παραπάνω προπόνηση από την κανονική. Σε άλλες ομάδες υπήρχαν διχόνοιες, αποχές. Εδώ όλοι ήμασταν ενωμένοι έως το τέλος, παρ’ ό,τι κάποιοι κυριολεκτικά δεν είχαν να φάνε. Κλείσαμε τα στόματα όσων πίστευαν ότι δεν θα κάνουμε νίκη φέτος. Βέβαια, έμεινε η πίκρα του ανολοκλήρωτου”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ηλυσιακό που έκρινε την κατηγορία:

“Ήταν η έλλειψη εμπειριών. Ο Ηλυσιακός είχε παίκτες που ήξεραν να διαχειρίζονται το άγχος τέτοιων αγώνων που αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία, δεν ξέρεις να τα αντιμετωπίζεις. Αν ήταν οι φίλοι μας στην εξέδρα, θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι”.

Για την επόμενη μέρα, δήλωσε τα εξής:

“Όσο για την επόμενη μέρα, αυτή είναι άγνωστη. Λόγω οικονομικών προβλημάτων, είναι πιθανό το Περιστέρι να βρεθεί όχι στην Α2, αλλά ακόμη και στη Β’ Εθνική ή στην ΕΣΚΑ! “Επειδή είμαι από το Περιστέρι, δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα υπάρχει συνέχεια”.

news.eurocasino247.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ