2013-05-26 13:58:30
Φωτογραφία για H Παναχαϊκή καταγγέλει ενόχληση ποδοσφαιριστών της από την πλευρά του Απόλλωνα!
"H ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στη ιδιαίτερα δύσκολη θέση να καταγγείλει τα εξής:

Ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Νίκος Ζαφειρόπουλος και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Αλέξανδρος Τσεμπερίδης ενόχλησαν τηλεφωνικά ποδοσφαιριστές μας σε σχέση με τον σημερινό αγώνα Παναχαϊκή - Απόλλων Αθηνών.

Οι ποδοσφαιριστές μας προς τιμήν τους γνωστοποίησαν στον προπονητή τους και στην διοίκηση αυτές τις ενοχλήσεις και το περιεχόμενο των συνομιλιών και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τιμήσει αυτήν τους την ενέργεια.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σέβεται ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων κ. Σταμάτη Βελλή και είναι βεβαία ότι όλα έγιναν εν αγνοία του και θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της περιμένοντας την δική του αντίδραση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καμία διάθεση ούτε να ευνοήσει την ΠΑΕ Απόλλων ούτε κάποιον αντίπαλο της και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της να παίξουν όπως κάθε Κυριακή για την νίκη.

Τα τελευταία 5 χρόνια κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια να αλλάξουμε το παλαιό βρώμικο παρελθόν της ΠΑΕ Παναχαϊκή και το έχουμε πληρώσει με την μη άνοδο πέρυσι στην Super League και με βρώμικες διαιτησίες αλλά και σκόπιμες διακοπές αγώνων και μηδενισμούς που και φέτος μας στέρησαν την άνοδο.

Θα υποδεχθούμε την ΠΑΕ Απόλλων με τον πιο ζεστό τρόπο και θα την χειροκροτήσουμε τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας αν μας κερδίσει τίμια μέσα στο γήπεδο".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ