2013-05-27 13:27:04
Φωτογραφία για Παραβιάσαν υποσταθμό της ΑΗΚ και άρπαξαν τα καλώδια χαλκού
Ηλεκτρικές συσκευές νοικοκυριών της Λάρνακας, κάηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από υψηλή τάση ρεύματος η οποία παρουσιάστηκε μετά από παρεμβολές επιτήδειων.

Το SigmaLive, έγινε δέκτης παραπόνων από πολίτες συγκεκριμένης περιοχής στη Λάρνακα, οι οποίοι δηλώνουν ότι οι ηλεκτρικές συσκευές των σπιτιών τους, όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, φούρνοι μικροκυμάτων κ.α έχουν καεί λόγω της υψηλής τάσης ρεύματος.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο λόγος της διοχέτευσης της υψηλής τάσεως ρεύματος στα νοικοκυριά, προκλήθηκε λόγω κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων σε υποσταθμό της ΑΗΚ.

Επιτήδειοι παραβίασαν τον κλειδωμένο υποσταθμό και αφαίρεσαν τον ουδέτερο αγωγό και τη γείωση κλέβοντας τα καλώδια χαλκού και μάλιστα θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο, προκειμένου να εκμεταλλευθούν την αξιοποίηση του χαλκού.

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων, είναι βραχνάς για την ΑΗΚ. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής, Κώστα Γαβριηλίδη, υπήρξαν αρκετές παραβιάσεις υποσταθμών όπως και κλοπές καλωδίων από την ΑΗΚ.

Το περιστατικό, είπε, καταγγέλθηκε από την ΑΗΚ στις αστυνομικές αρχές οι οποιές διερευνούν την υπόθεση ενώ η Αρχή καταγράφει τα παράπονα των πολιτών για τις ηλεκτρικές συσκευές που έχουν καεί συνεπεία της υψηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος που προκλήθηκε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ