2013-05-27 20:18:03
Φωτογραφία για Στερεά: Είμαστε σε καλό δρόμο με τα κουνούπια
Φέτος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι ένα βήμα μπροστά από τις άλλες Περιφέρειες και όλοι ελπίζουμε να μην ζήσουμε τις περσινές εφιαλτικές νύχτες.

Είναι γνωστό ότι σε όλη τη χώρα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθυστέρησης στο θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών. Η μόνη Περιφέρεια που φέτος κατάφερε έγκαιρα να βρει ανάδοχο και να είναι αυτή την περίοδο σε εξέλιξη το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών είναι η Στερεά Ελλάδα. Σήμερα μάλιστα έγινε σύσκεψη στην Περιφέρεια για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως είπε στο LamiaReport ο Γενικός Διευθυντής της αναδόχου εταιρίας "ΒΙΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕ", Παναγιώτης Περγαντάς, υπάρχει ειδική γραμμή με αστική χρέωση στην οποία μπορούν να τηλεφωνούν οι πολίτες και να επισημαίνουν σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα, ώστε να καταγράφονται και να προωθούνται αρμοδίως.

Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλείτε από οποιοδήποτε σταθερό με αστική χρέωση είναι: 8011188284

Μπορούμε και εμείς οι πολίτες μέσα από την καθημερινότητά μας να βοηθήσουμε σημαντικά στη μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών, είπε ο κ. Περγαντάς.

Ακούστε με ποιον τρόπο στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς επίσης τι λένε και οι αρμόδιοι από την Περιφέρεια Στερεάς, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Παρχαρίδης (Εντενταλμένος Σύμβουλος Υγείας) και Θανάσης Καρακάντζας (Υπεύθυνος προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών).

Δείτε το βίντεο:

lamiareport.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ