2013-05-28 06:27:04
Φωτογραφία για Λέτα: “Ουσιαστικές αλλαγές στην οικονομική πολιτική μετά το 2014”
Την θέση ότι πριν από το 2014 δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στην οικονομική πολιτική της Ιταλίας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα κατά την συνάντησή του σήμερα με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η αναφορά του Λέτα αφορά την επικείμενη έξοδο της Ιταλίας από την διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος η οποία —σύμφωνα με πληροφορίες— πρόκειται να επισημοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός φέρεται να είπε στους δημάρχους ότι η δυνατότητα να μην συνυπολογίζονται οι επενδύσεις για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην σχέση ελλείμματος προς ΑΕΠ θα δοθεί μόνον από το επόμενο έτος.

Ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο σε σημερινή του παρέμβαση σημείωσε ότι «η κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη δείχνει ότι χρειάζονται συντονισμένες ενέργειες που να οδηγήσουν στην πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης».

«Το μέλλον μας είναι η πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης. Δημιουργήσαμε μια κοινότητα που βασίζεται στην ελευθερία, την διαφορετικότητα και την Δημοκρατία. Αλλά αυτό δεν αρκεί», πρόσθεσε ο Ναπολιτάνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ