2013-05-28 12:49:03
Φωτογραφία για Τέθηκε σε αργία Τρικαλινός δάσκαλος
Καταδικάστηκε για «αντίσταση κατά της αρχής» έπειτα από σύλληψή του στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2012 στη Λάρισα, για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μνημονίου.

Ο Τρικαλινός δάσκαλος Σ.Γ. δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στην υπηρεσία του όλα τα προηγούμενα χρόνια και συμμετείχε σ’ εκείνη τη συγκέντρωση, όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες, διεκδικώντας το αυτονόητο για τον ίδιο, τους συναδέλφους του και τις επόμενες γενιές.

Ο Σ.Γ. τέθηκε σε αργία (με μείωση των απολαβών του στο ¼ του σημερινού μισθού) και πλέον παραπέμπεται στο Α’ Τμήμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για «ανάρμοστη για υπάλληλο συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας». Ήδη κόμματα και φορείς τίθενται στο πλευρό του και εκφράζουν την αμέριστη στήριξή τους στον Τρικαλινό δάσκαλο, ενώ και οι συνάδελφοί του παραμένουν με την αγωνία τι θα γίνει εάν τελικά στην περίπτωσή του εφαρμοστούν οι διατάξεις του τρίτου μνημονίου που προβλέπουν με συνοπτικές διαδικασίες διαθεσιμότητα και απόλυση. Κατά τα λοιπά έχουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε... ελεύθερα τη γνώμη μας.

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ