2013-05-29 16:27:02
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 20 ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Η... ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Μία από τις καλύτερες σεζόν στο Champions League πραγματοποίησε το 2004-05 ο Ολυμπιακός.

Σε όλη τη διάρκεια της φάσης των ομίλων μονομαχούσε με τη Λίβερπουλ, την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και νικήτρια του UEFΑ ΤΟ 2001. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε Ολυμπιακός και Λίβερπουλ να διεκδικούν την πρόκριση στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής που έγινε στο Άνφιλντ.

Τις μνήμες "ξύπνησε" η ιστοσελίδα "bleacherreport.com", η οποία έχει κάνει ένα μοναδικό αφιέρωμα για τις αξέχαστες στιγμές της Λίβερπουλ για τον 21ο αιώνα και ανάμεσα σε αυτές είναι το γκολ με το οποίο ο Στίβεν Τζέραρντ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σε εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Το γκολ, μάλιστα, έχει μεγάλη σημασία για τους Άγγλους, καθώς αποτέλεσε το εφαλτήριο για την ανάδειξη της Λίβερπουλ σε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2005. Κατέχει την 4η θέση ανάμεσα στις 20 καλύτερες στιγμές της ομάδας, ξεπερνώντας ακόμα και μερικές μεταγραφές παικτών, επιστροφές προπονητών και άλλων διάφορων σημαντικών στιγμών.

Μπορεί αυτό το παιχνίδι να μην συνοδεύτηκε με πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά εκείνη τη σεζόν κοίταξε ως ίσο προς ίσο τη μεγάλη αντίπαλό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ