2013-05-31 16:54:10
Φωτογραφία για ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ... «ΠΟΥΛΗΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ... ΠΛΑΚΑ Ο ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ!»
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία κατάθεση μέλους της ιταλικής μαφίας σύμφωνα με την οποία ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει πουλήσει ναρκωτικά για... πλάκα.

Πρόκειται, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", για το μέλος της μαφίας που συνεργάζεται με την αστυνομία και υποστήριξε πως ο Μπαλοτέλις ήταν παρών σε διακίνηση ναρκωτικών τον Ιούνιο του 2011

Το συμβάν έγινε στην περιοχή Σκάμπια, η όποια ελέγχεται από την Καμόρα και είναι ένα γνωστό μέρος διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Μπολοτέλι, σύμφωνα με τον μάρτυρα, συνοδευόταν από δυο πολύ ισχυρούς ανθρώπους της μαφίας και αφού βοήθησε σε μια πώληση ηρωίνης και κοκαΐνης, ζήτησε να πουλήσει και μόνος του ναρκωτικά στον επόμενο «πελάτη» που θα συναντούσαν… για πλάκα!

Βάσει τις κατάθεσης, ο 22χρονος ήταν αυτός που έδωσε τα ναρκωτικά στον επόμενο πελάτη και μάλιστα όταν ρώτησαν τον αγοραστή αν αναγνωρίζει τον Ιταλό εκείνος δεν πίστευε ότι ήταν ο Μπαλοτέλι.


Ο ίδιος ο Μπαλοτέλι με το που έγινε γνωστή αυτή μαρτυρία ξέσπασε μέσω twitter: «Χαχαχα! Τώρα πουλάω ναρκωτικά! Πριν πλήρωνα για σεξ. Τι άλλο θα βρουν να πούνε..; Ντροπή σας! Χρησιμοποιείται το όνομα που για δημοσιότητα».

Πάντως, λίγο αργότερα το μήνυμα διαγράφηκε από τον λογαριασμό του 22χρονου. Η επίσκεψη του Μπαλοτέλι στην κακόφημη περιοχή είχε γίνει γνωστή από την ιταλική εφημερίδα «II Mattino» στις 8 Ιουνίου του 2011 και μάλιστα τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους ο Ιταλός είχε κληθεί από τον εισαγγελέα της Νάπολι για να καταθέσει σχετικά με αυτό.

Ο ίδιος, τότε, είχε παραδεχτεί ότι ήταν αφελές να πάει σε μια τέτοια περιοχή και είχε αρνηθεί κάθε σχέση με τον οργανωμένο έγκλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ