2013-05-31 16:55:07
Φωτογραφία για Τα στοιχήματα για το Νικητή του Ρολάν Γκαρός!
Στη φάση των 32 έχει φθάσει μετά από 5 μέρες το Γκραν Σλαμ του Παρισιού και πλέον τα παιχνίδια αρχίζουν να αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού σιγά-σιγά μικραίνει η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους παίκτες.

Τα 4 μεγάλα ονόματα του τουρνουά (Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Φερέρ) συνεχίζουν άνετα, όπως αναμενόταν, χωρίς να έχουν συναντήσει κάποιο εμπόδιο μέχρι στιγμής και παραμένουν με διαφορά τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σύμφωνα με τις αποδόσεις της Unibet.

Με τη βοήθεια του τμήματος στοιχημάτων της Βραβευμένης Σουηδικής Εταιρίας παρουσιάζουμε πληροφορίες για τους βασικότερους διεκδικητές του χωμάτινου Γκράν Σλαμ του Παρισιού:

Ναδάλ: Ο απόλυτος Βασιλιάς στη χωμάτινη επιφάνεια επέστρεψε δυναμικά το 2013 μετά από αποχή μεγαλύτερη από 6 μήνες και διατηρεί ένα εκπληκτικό ρεκόρ  με36 νίκες και μόλις 2 ήττες από την αρχή του χρόνου. Παρότι έχασε στο Μόντε Κάρλο από το Τζόκοβιτς (πάλι σε χωμάτινη επιφάνεια) είναι το απόλυτο φαβορί  για το Ρολάν Γκαρός αφού έχει κερδίσει 7 από τα 8 τελευταία τουρνουά στο Παρίσι (1.76 πληρώνει η νίκη του Ναδάλ).


Τζόκοβιτς: Το Ρολάν Γκαρός είναι το μόνο Γκραν Σλάμ που λείπει από τη συλλογή του Σέρβου σουπερ σταρ, αλλά όσο ο Ράφα είναι σε καλή κατάσταση ,θα έχει πάντα το πλεονέκτημα στην χωμάτινη επιφάνεια. Το γεγονός ότι κατάφερε να σπάσει μετά από 8 χρόνια το σερί του Ναδάλ στο Μόντε Κάρλο δείχνει ότι μπορεί να τον κοντράρει και όλα θα κριθούν στην κατάσταση που θα βρεθεί τη μέρα των παιχνιδιών (2.95 πληρώνει ο Τζόκοβιτς να πάρει την 1η θέση).

Φέντερερ: Παρότι παραμένει βασιλιάς στις καρδιές όλων των φίλων του τένις, το 2013 έχει ρεκόρ 18 νίκες – 6 ήττες και δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλή απόδοση. Είναι ο μόνος παίκτης εκτός από το Ναδάλ που έχει κερδίσει στο Παρίσι τα τελευταία 8 χρόνια και αν βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο (12.50 δίνει ο Φέντερερ να κερδίσει το Ρολάν Γκαρός).

Φερέρ: Είναι ένα σκαλί κάτω από τους κορυφαίους τενίστες, όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνέντευξη του πριν από μερικούς μήνες. Παρόλα αυτά το χώμα είναι η αγαπημένη του επιφάνεια και σίγουρα κλείνει αρκετά την ψαλίδα σε σχέση με τους άλλους. Βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με τον Φέντερερ, το οποίο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει μόνο έναν από τους Ναδάλ ή Τζόκοβιτς και μόνο στον τελικό, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα (25.00 απόδοση πληρώνει η νίκη του Φερέρ).

Παίξε το νικητή του Γαλλικού Γκραν Σλάμ στη Unibet με 100% Μπόνους! Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ