2013-05-31 17:19:04
Φωτογραφία για Αφίσες με ρατσιστικό μήνυμα στο Αιτωλικό
Αφίσες ρατσιστικού περιεχομένου αντίκρισαν σήμερα στο Αιτωλικό οι κάτοικοι. Οι αφίσες με τα ρατσιστικό περιεχόμενο είχαν κολληθεί μέσα στη νύχτα από αγνώστους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Agrinionet.gr οι ΡΟΜΑ στους οποίους απευθύνονταν το μήνυμα θορυβήθηκαν όταν διάβασαν «Έξω οι γύφτοι για πάντα απ’ το Αιτωλικό-Τελευταία ημέρα παραμονής τους στα αυθαίρετά τους, σήμερα 31 Μαΐου 2013. Ο δήμος να πάρει τα μέτρα του, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας! Κανείς να μην αγοράζει από γύφτους, στη λαϊκή μέχρι να φύγουν όλοι». Οι αφίσες είχαν κολληθεί στην είσοδο της πόλης του Αιτωλικού και απέναντι από τη λαϊκή η οποία γίνονταν σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Αιτωλικό ζουν πλέον μόνιμα 4-5 οικογένειες και τα πράγματα δείχνουν να κυλούν ήσυχα παρόλο που στο παρελθόν υπήρξαν εντάσεις με μέλη της Χρυσής Αυγής. Ένα ακόμη θέμα που υπάρχει είναι με τους ΡΟΜΑ που μένουν κοντά στο αντλιοστάσιο σε αυθαίρετους οικίσκους, με το δήμο να έχει πάρει απόφαση να τους απομακρύνει άμεσα
. Στο ίδιο μήνυμα που υπήρχε στην αφίσα λέγεται ότι κάποιοι σύστηναν στους πολίτες να μην αγοράζουν προϊόντα από γύφτους στη λαϊκή. Η αστυνομία διεξάγει ΄’ερευνα για το συμβάν και λέγεται ότι από το πρωί παίρνει καταθέσεις από πολίτες αλλά και από εμπόρους της λαϊκής. Οι πολίτες του Αιτωλικού είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι και υποστηρίζουν ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από κει που δεν υπάρχει. Ο δήμος από την πλευρά του ψάχνει να βρει χώρο στον οποίο θα φιλοξενηθούν οι ΡΟΜΑ που μένουν στην περιοχή του ανλτιοστασίου.

agrinionet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ