2013-06-02 18:32:31
Φωτογραφία για Έντονο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ναζλίδη
Ο 26χρονος επιθετικός του Πλατανιά, Θωμάς Ναζλίδης, δέχεται ασφυκτικό μαρκάρισμα από την ΑΕΚ καθώς αρέσει πολύ στον προπονητή της ομάδας Τραϊανό Δέλλα.

Η σωματική δύναμη του Θωμά Ναζλίδη, καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης είναι στοιχεία τα οποία δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα ήθελε να τον δει ως παρτενέρ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην κιτρινόμαυρη επίθεση της νέας ΑΕΚ. Δύσκολες ασφαλώς και οι δύο περιπτώσεις.

Σε ότι έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή, έχει πρόταση ώστε να παραμείνει στον Πλατανιά, ενώ παράλληλα άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Αυτό είναι και το κομμάτι, στο οποίο η Ένωση θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, τις οποίες ευελπιστεί να ξεπεράσει.

Ο Θωμάς Ναζλίδης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης, συζητάει με τους ανθρώπους που έχει γύρω του, ωστόσο όπως συμβαίνει με αρκετούς ακόμα παίκτες, έχει και αυτός τους ενδοιασμούς του. Άλλωστε, απαιτεί όπως και να το κάνουμε ένα σχετικό ρίσκο να αφήσει κάποιος τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική.


Καταλήγοντας, τόσο ο Παπαδόπουλος, όσο και ο Ναζλίδης αποτελούν τις δύο βασικές επιλογές του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του για την κιτρινόμαυρη επίθεση, καθώς η περίπτωση του Λεωνίδα Καμπάνταη δυσκολεύει λόγω του ότι ο ίδιος διστάζει να καταθέσει προσφυγή στον Πανιώνιο, ώστε να διεκδικήσει τα οφειλόμενα του και μαζί την ελευθερία του.

Αν δεν επιλέξει να αποκτήσει μόνος του την ελευθερία του, τότε η ΑΕΚ θα αφήσει την περίπτωση καθώς δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση αγοράς του στον Πανιώνιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ