2013-06-03 05:58:04
Φωτογραφία για Νέο χαράτσι ιδιοκτητών ακινήτων στους μηχανικούς αναφέρει αναγνώστης
Με την θέσπιση της ηλεκτρονικής ταυτότητας των ακινήτων όλοι οι ιδιοκτήτες θα υποχρεωθούν σε ένα βάθος χρόνου από 5 χρόνια να βγάλουν την ταυτότητα για το ακίνητό τους.

Για την δουλειά αυτή θα υποχρεωθούν να βγούν νέα σχέδια και κατόψεις νέα τοπογραφικά για όσους τα έχουν χάσει, και θα πληρώσουν ένα μεγάλο κόστος για τον έλεγχο της κατασκευής του ακινήτου τους.

Όλα αυτά την στιγμή που η μισή Ελλάδα δεν μπορούσε να βάλει πετρέλαιο τον χειμώνα, οι μισθοί μειώνονται, και τα ραβασάκια με τους τσουκτερούς φόρους στα ακίνητα να έρχονται το ένα μετά το άλλο. Είχαμε τον ΦΑΠ και το ΕΕΤΗΔΕ, θεσπίστηκε το ενεργειακό πιστοποιητικό αλλά και αυτό πήγε στον κάλαθο των αχρήστων αφού δεν επαρκούσε για να φτιάξει το κράτος έναν κατάλογο με τα ακίνητα των ιδιωτών στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν έρχεται το νέο φρούτο της ηλεκτρονικής ταυτότητας ακινήτων.

Οι πολίτες υποχρεούνται να δαπάνησουν ένα αρκετά τσιμπιμένο ποσό για την εποχή μας για μια υπηρησία η οποία δεν προσφέρει κανένα όφελος. Οι συντεχνίες γιατρών-δικηγόρων-μηχανικών-συμβολαιογράφων και δημόσιων υπαηλλήλων καλά κρατούν στην χώρα μας και η κυβέρνηση υπέκυψε άλλη μια φορά. Πλέον δεν έχει κανενα νόημα να κρατάει κάποιος δικό του ακίνητο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ