2013-06-03 22:31:02
Φωτογραφία για Σοκαρισμένη η οικογένεια Πιστόριους από τη διαρροή των φωτογραφιών
Το σοκ και τη ντροπή της εκφράζει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Νοτιοαφρικανού αθλητή Όσκαρ Πιστόριους σχολιάζοντας... τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της αιματοβαμμένης τουαλέτας που διέρρευσαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας από τo δίκτυο Sky News.

Οι φωτογραφίες έδειχναν τη σκηνή όπου έχασε τη ζωή της η σύντροφος του Πιστόριους, Ρίβα Στένκαμπ: το μπάνιο του σπιτιού του αθλητή στην Πρετόρια καλυμμένο με το αίμα της γυναίκας.

«Πιστεύουμε σε αυτόν, τον αγαπάμε και θα τον στηρίξουμε σε κάθε επόμενο βήμα του» αναφέρει η ανακοίνωση. «Είμαστε σοκαρισμένοι από τις φωτογραφίες... της σκηνής του ατυχήματος στο σπίτι του Όσκαρ», προσθέτει.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η αστυνομία εκφράζοντας τον «αποτροπιασμό» της αλλά και την πρόθεσή της να ερευνήσει την πηγή της διαρροής. «Ήταν αχρείαστο και αηδιαστικό. Δεν ξέρουμε από πού προέρχονται οι φωτογραφίες. Θα πρέπει να είναι κάποιος με ιδιοτελή κίνητρα».

Η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους ξεκινά αύριο Τρίτη και ο ίδιος αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο για πρώτη φορά μετά την εκδίκαση της εγγύησής του. Θεωρείται ωστόσο βέβαιο ότι η υπόθεση θα πάρει αναβολή αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η έρευνα της αστυνομίας.

Ο αθλητής και Παραολυμπιονίκης έχει προσλάβει τους καλύτερους δικηγόρους της Ν. Αφρικής για την υπεράσπισή του.
Έθνος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ