2013-06-04 06:09:04
Φωτογραφία για Πιάνουν δουλειά στην ΠΑΕ Άρης
Η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη περιμένει την έκδοση της απόφασης του Ειρηνοδικείου για να διοριστεί και τυπικά στην ΠΑΕ Άρης... μετά την σχετική αίτηση που κατέθεσαν ο Ερασιτέχνης σύλλογος και η Κοινωνία Μελών. Από σήμερα πάντως ξεκινά να δραστηριοποιείται σε πλήρης ρυθμούς, ανεξάρτητα από το αν η συγκρότηση σε σώμα θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας ή αύριο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για την κατανομή αρμοδιοτήτων και τον καταμερισμό των θεμάτων που πρέπει άμεσα να τρέξουν. Αυτά είναι:

1. Η συνάντηση με τους νομικούς που τρέχουν τον άρθρο 99, προκειμένου να καθοριστούν επόμενες κινήσεις στο ανοιχτό μέτωπο της υπαγωγής.

2. Ο ορισμός ενός ποσού με το οποίο ο Χρήστος Γρόλλιος, στο νομικό κομμάτι, θα συνεχίσει επαφές με δικηγόρους πρώην παικτών για διακανονισμούς. Στις διαπραγματεύσεις αυτές θα έχει προσωπική εμπλοκή και ο Ηλιάδης.

3. Η απόφαση στο θέμα προπονητή. Ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει την απόφαση της νέας διοίκησης. Μένει στο παιχνίδι της παραμονής, δείχνει έτοιμος να προχωρήσει σε συγκεκριμένο σχεδιασμό, αλλά παραμένει το αουτσάιντερ με φαβορί εξαρχής το Γιάννη Χατζηνικολάου.


4. Οι κινήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίω. Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Κοέλιο και Παπαζαχαρίας είναι τέσσερις από τους… τέσσερις παίκτες που δικαιούται να ανανεώσει η ΠΑΕ Άρης, όπως ισχύει για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Τάτου, Διαμαντάκου, Ζαραδούκα. Οι δυο πρώτοι είναι στην κατηγορία Κ24 που σημαίνει ότι δεν αποτελούν μέρος της υπό περιορισμό κατηγορίας παικτών. Ο τελευταίος εντάσσεται σε αυτή των «τριών μεταγραφών» που δικαιούται να κάνει η ΠΑΕ Άρης. Ελεύθερος και περιμένει ειδοποίηση για ανανέωση είναι και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, που επίσης είναι κάτω των 24 ετών.

5. Εκτός από προπονητή, ο Άρης αναζητά –και χρειάζεται- τεχνικό διευθυντή, κίνηση που θα δρομολογήσει ενέργειες ιδιαίτερα στην αναζήτηση παικτών εκτός συνόρων.

6. Η ΠΑΕ έχει πολλά ανοιχτά οικονομικά μέτωπα και η αντιμετώπιση τους περνά από την ενίσχυση της ρευστότητας. Η έναρξη υλοποίησης του χορηγικού προγράμματος ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ που προανήγγειλε ο Δημήτρης Ηλιάδης προεκλογικά, η συνδρομή ιδίων κεφαλαίων που «εφόσον απαιτηθεί» επίσης αποτέλεσε δέσμευση στην τελευταία γενική συνέλευση και η κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας για να συνδράμει και ο κόσμος, είναι οι αναμενόμενες κινήσεις.

7. Απαιτούνται αποφάσεις για την προετοιμασία, τους φιλικούς αγώνες του καλοκαιριού και τις μεταγραφές από την εσωτερική αγορά. Για το πρώτο, ήδη υπάρχουν διαθέσιμες οι περιπτώσεις της Ρόγκλα στη Σλοβενία και του Πράβετς στη Βουλγαρία, αλλά οι προτάσεις που υπάρχουν και απαιτούν αξιολόγηση είναι περισσότερες. Έλληνες ποδοσφαιριστές υπάρχουν επίσης σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός της Καβάλας, Στέλιος Μαραγκός προτάθηκε και θα απασχολήσει. Είναι μάλιστα γνώριμος του Γιάννη Χατζηνικολάου από τη θητεία τους στον Παλατανιά. Θέμα από τη στιγμή που είναι ελεύθερος υπάρχει και με το Θωμά Ναζλίδη, που επίσης είναι ελεύθερος από την ομάδα των Χανίων, που όμως στα 26 του δεν είναι στο γκρουπ παικτών που επιτρέπει υπογραφές χωρίς δεύτερη σκέψη εφόσον κριθεί ότι είναι ικανός.

8. Απόψε αναμένεται και η συνάντηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, σε πλήρη σύνθεση, με την αντίστοιχη της ΚΜΑ. Οι δυο πλευρές θα ορίσουν πλαίσιο συνεργασίας με συγκεκριμένες παραμέτρους, όπως επιθυμεί και ο Α.Σ., κυρίως για τη διασφάλιση κάποιοι μίνιμουμ οικονομικών απολαβών από τα δικαιώματα του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετάνιωσε για τα 56 τατουάζ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετάνιωσε για τα 56 τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ