2013-06-06 11:48:38
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται να πάρει Τέβες η Γιουβέντους!
Η Γιουβέντους κυνηγάει το μεγάλο "μπαμ" με τους Γιόβετις και Ιγκουαΐν, όμως φαίνεται πως η πρώτη της ηχηρή μεταγραφή θα είναι ο Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι αρχικές απαιτήσεις του Κάρλος Τέβες, ο οποιός ζητούσε 8.000.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους για κατάκτηση του Champions League (2.000.000) αλλά και μπόνους για την είσοδο στην επόμενη διοργάνωση (500.000 ευρώ) είχαν κριθεί υπερβολικές, όμως από τότε έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι Όπως αναφέρουν με σημερινά τους δημοσιεύματα τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Γιουβέντους κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει μάλιστα πως το deal είναι μία ανάσα από το να ολοκληρωθεί και τους "μπιανκονέρι" να προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6.000.000 συν μπόνους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αργεντίνος είναι ικανοποιημένος από όσα του προτείνει η πρωταθλήτρια Ιταλίας και πιέζει τους "πολίτες" για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την μετακίνησή του στο Τορίνο, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται πολύ σύντομα.


Εν τω μεταξύ, σε σημερινή του συνέντευξη στην τορινέζικη "Tuttosport", ο Λεονάρντο Μπονούτσι αναφέρθηκε στους μεγάλους καλοκαιρινούς στόχους της "βέκια σινιόρα": Στέφαν Γιόβετιτς, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Κάρλος Τέβες και Άντζελο Ογκμπόνα.

"Προτιμώ τον μπόμπερ της Ρεάλ από τον Τέβες. Ο Γιόβετιτς είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ο Ογκμπόνα είναι σπουδαίος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο σέντερ μπακ της Γιούβε.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ