2013-06-06 15:45:15
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 2ου ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Άρχισε από τον Παναθηναϊκό η διάθεση των εισιτηρίων για τον δεύτερο αγώνα των τελικών της Α1 Μπάσκετ απέναντι στον Ολυμπιακό. Κανείς φίλαθλος στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο, το μήνυμα της "πράσινης" ΚΑΕ.

Αποφασισμένη να μην επιτρέψει να παρατηρηθούν φαινόμενα… Μπαρτσελόνα με υπεράριθμους θεατές στις κερκίδες είναι η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει των τελικών της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό, που θα γίνει την Κυριακή, τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία με την ανακοίνωση να καθιστά σαφές πως «…κανείς φίλαθλος δεν θα έχει πρόσβαση στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (9/6, 21.00) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών των play offs. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται μόνο από τα σταθερά σημεία πώλησης και όχι μέσω διαδικτύου. Αναλυτικά:


*Θύρα 10, γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», σήμερα ως τις 8μ.μ., αύριο από τις 10μ.μ. ως τις 8μ.μ. και το Σάββατο 8/6 9π.μ. ως τις 5μ.μ. και την Κυριακή (εφόσον υπάρχουν εισιτήρια) 10π.μ. – 5μ.μ.

*Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00) – ο εκάστοτε αγώνας θα είναι διαθέσιμος προς πώληση μέχρι και 4 ώρες πριν την έναρξη

*Γραφεία Viva.gr, Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)

Ενημερώνουμε, κατόπιν της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, ότι κανείς φίλαθλος δεν θα έχει πρόσβαση στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ