2013-06-06 15:47:07
Φωτογραφία για Νίκος Βέρτης: «Είχα σχέση 7,5 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς»
Φανατικός του ρητού «προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη», είναι ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο για εκείνον και την εκάστοτε σύντροφό του.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να προβάλει κάποια σχέση του, παρά μόνο όταν παντρευτεί.

«Δεν ακολουθώ στη ζωή μου εργένικη πορεία, εργένικη φαίνεται στα media. Είχα 7,5 χρόνια σχέση και κανείς δεν το ήξερε. Δεν βγαίνω φόρα παρτίδα στα κανάλια. Έχω περάσει από σχέσεις και κανείς δεν ξέρει ακόμα και τώρα αν είμαι σε μια σχέση. Όταν πάρω την απόφαση να παντρευτώ, θα τους καλέσω όλους στον γάμο μου, και τα κανάλια και τα media. Μέχρι τότε κανείς δε θα ξέρει τι κάνω», είπε.

Πάντως μπορεί να είχε μια τόσο μεγάλη σχέση, όμως δεν οδήγησε σε γάμο.

«Ίσως δεν ήμουν έτοιμος», εξηγεί ο Νίκος Βέρτης, «Μπορεί να είμαι αύριο το πρωί. Κάποιες φορές πρέπει να αφήσουμε μια πόρτα ανοιχτή για να μπει μια γυναίκα. Μπορεί αυτά τα χρόνια να έβαλα προτεραιότητα τη δουλειά και αυτό δεν μου επέτρεψε να είμαι ανοιχτός. Είμαι όμως αισιόδοξος και σχεδόν σίγουρος ότι θα έχω γάμο στη ζωή μου», είπε.


Παραδέχθηκε μάλιστα ότι τον έχουν απορρίψει γυναίκες, αλλά έχει απορρίψει κι εκείνος.

«Μου έχουν τύχει και τα δύο. Εγώ πιστεύω στη χημεία. Δε σημαίνει ότι αν απορρίψω κάποια είμαι καλύτερός της, αλλά μπορεί να μη μου βγάζει κάτι η κοπέλα. Μπορεί να είναι πανέμορφη και να μην έχει το… “κάτι”. Σαφώς προσέχω την εμφάνιση, αλλά πιστεύω περισσότερο στη χημεία. Σκέτη ομορφιά μπορεί να μην με τραβήξει», είπε.

Ο Νίκος Βέρτης δηλώνει επίσης… ανατολίτης, αλλά και κυνηγός.

«Φλερτάρω. Μου αρέσει να είμαι ανατολίτης. Θέλω η γυναίκα να είναι θηλυκό. Θέλω να την κοιτάξω, να με κοιτάξει και μετά να το αφήσει πάνω μου, να την κυνηγήσω. Δε θέλω να με κυνηγάει αυτή», τόνισε.​

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ