2013-06-09 03:46:12
Φωτογραφία για Ένα σκάνδαλο… μεγαλοπρεπές! Γιατί οργιάζουν οι φήμες σχετικά με την ξαφνική υπερκόπωση της Xουρρέμ;
Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Τουρκία με πρωταγωνίστρια τη Μεριέμ Ουζερλί. Πριν από μερικές μέρες τα δημοσιεύματα την ήθελαν να νοσηλεύεται σε κλινική στο Βερολίνο με συμπτώματα υπερκόπωσης, αλλά οι φήμες έχουν φουντώσει και κάνουν λόγο για «παιχνίδια» της που έχουν να κάνουν με το μισθό και το μέλλον της στο σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Μοιάζει με τα σκάνδαλα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά όμως συμβαίνει στην Τουρκία, με την εγχώρια σόουμπιζ και τους πρωταγωνιστές της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» να έχουν αναστατωθεί.

Πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα ήθελαν τη Μεριέμ Ουζερλί να πάσχει από το Σύνδρομο Βurnout ή στα ελληνικά Σύνδρομο Επαγγελματικής Εξουθένωσης και να νοσηλεύεται σε κλινική του Βερολίνου, απ’ όπου και κατάγεται κατά το ήμισυ. Το περιστατικό συνέβη αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου του πολύ επιτυχημένου σίριαλ που πρωταγωνιστεί και λίγες μέρες αφότου η ίδια είχε γυρίσει από τις διακοπές της στο Μπόντρουμ
. Εκείνη την εβδομάδα τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν όσον αφορά στην υγεία της και στενός συγγενής της «Χουρρέμ» δήλωνε πως η νεαρή ηθοποιός ζητούσε καιρό πριν λίγες μέρες ξεκούρασης, μιας και η ψυχολογία της είχε επιβαρύνει αρκετά την υγεία της. Η Μεριέμ Ουζερλί διαγνώστηκε ότι πάσχει από το Σύνδρομο Burnout και γι’ αυτό χρειάστηκε η μεταφορά της σε κλινική του Βερολίνου, ώστε να υποβληθεί στην κατάλληλη θεραπεία και να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Ποια είναι η αλήθεια

Κι ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι στην Τουρκία προσπαθούσαν να βγάλουν «λαβράκι» και να έχουν το κάτι παραπάνω για το ρεπορτάζ τους με την κατάσταση της υγείας της Μεριέμ, «σκάει» η άλλη είδηση βόμβα που θέλει την ηθοποιό να μην έχει πάει ποτέ στο Βερολίνο. Ράδιο αρβύλα; Ναι, αλλά είδηση που διέδωσε η ίδια, θέλοντας να κάνει τους παραγωγούς της σειράς να της αυξήσουν το μισθό. Τα τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μεριέμ διέδωσε δήθεν την ασθένειά της ώστε να ταρακουνήσει τους παραγωγούς και με αυτόν τον τρόπο να τους απειλήσει πως θα αποχωρήσει από τη σειρά, αν δεν πάρει παραπάνω χρήματα για τη νέα σεζόν του «Σουλεϊμάν». Από το τελωνείο υποστηρίζουν πως η ηθοποιός ποτέ δεν έφυγε από τη χώρα και πως κρύβεται σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης μέχρι να έχει νεότερα σε σχέση με την αμοιβή της.

Τι χρήματα απαιτεί

Όταν η Μεριέμ Ουζερλί ξεκίνησε να παίζει στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πληρωνόταν με 2.080 ευρώ το επεισόδιο, ενώ για τη δεύτερη σεζόν ο μισθός της αυξήθηκε κατακόρυφα, αφού έφτασε να αμείβεται με 8.324 ευρώ ανά επεισόδιο. Απειλώντας ότι θα αποχωρήσει από τη σειρά απαιτεί το ποσό των 10.404 ευρώ να αυξηθεί κατά πολύ και να φτάσει τα 12.484 ευρώ ανά επεισόδιο. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά βρίσκεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Τουρκίας εδώ και έναν χρόνο περίπου.

Το «plan B» των παραγωγών

Μπορεί η Μεριέμ Ουζερλί να απειλεί με τον δικό της τρόπο τους παραγωγούς του «Σουλεϊμάν», όμως και εκείνοι εμπειρότεροι από την ίδια είχαν φροντίσει για κάθε ενδεχόμενο να υπάρχει κι ένα «plan B». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη νέα σεζόν η «Χουρρέμ» θα είναι πιο γερασμένη και γι’ αυτό ο παραγωγός του σίριαλ Τιμούρ Αβτζί έχει έρθει σε επαφή με τη Βαχιντέ Γκιορντούμ ώστε να πάρει τη θέση της Μεριέμ ως Σουλτάνα Χουρρέμ. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Τιμούρ Αβτζί είχε κάνει πολλές προσπάθειες να πείσει τη Μεριέμ να επιστρέψει, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Έτσι το σχέδιο Β θα μπει σε εφαρμογή.

Οι διακοπές πριν από την υπερκόπωση Ή πρόκειται για μόδα που ανθίζει στο εξωτερικό ή η «Χουρρέμ» διαβάζει τον ελληνικό Τύπο και ενημερώνεται για το τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Δεν εξηγείται διαφορετικά η τάση που έχουν και οι δύο να εμφανίζονται με… μπούργκα. Λίγο πριν τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς και ξεσπάσει το σκάνδαλο με την υπερκόπωση της Μεριέμ Ουζερλί, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της Τζαν Ατές βρέθηκαν στο Μπόντρουμ για διακοπές. Οι παπαράτσι ήταν εκεί για να απαθανατίσουν τις διακοπές της και εκείνη αποφάσισε να γίνει… Μενεγάκη, φορώντας μαντίλια στο κεφάλι και προσπαθώντας να κρυφτεί από τα φλας. Βέβαια αυτό έγινε κάποιες στιγμές των διακοπών τους, αφού τις υπόλοιπες κυκλοφορούσαν κανονικά στους δρόμους της περιοχής. Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε στο 17 μέτρων σκάφος «Orsa 2» ενός φιλικού ζευγαριού τους και όταν δεν ήθελαν να κατέβουν στο Μπόντρουμ έπαιρναν το τέντερ και έβγαιναν στα ανοιχτά της θάλασσας όπουΦφωτο απολάμβαναν το κρασί τους, αλλά και χαλαρή κουβεντούλα.

Η Μεριέμ και ο Τζαν επισκέφτηκαν και τις περιοχές Ακβαριούμ, Χαρεμτάμ, Μπιτέζ και το νησάκι Οράκ που βρίσκονται στο Μπόντρουμ. Επίσης δεν παρέλειψαν να βρεθούν και στο κάστρο, ενώ ο φακός πολλές φορές κατέγραψε τον επιχειρηματία είτε να μιλάει στο τηλέφωνο είτε να φωτογραφίζει την αγαπημένη του. Όταν αποφάσισαν να κατέβουν στη στεριά, η Μεριέμ έβγαλε τα παπούτσια της για να περπατήσει από την παραλία μέχρι το δρόμο, ενώ για κάποια μέτρα περπάτησε ξυπόλητη και στους δρόμους της περιοχής. Δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση, ενώ αρνήθηκαν ευγενικά και σε όσους από τους κατοίκους θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μάλιστα, ο Τζαν Ατές είπε σε κάποιους από αυτούς: «Φίλοι μου, θα θέλαμε να περπατήσουμε ελεύθερα χωρίς να μας ενοχλήσετε». Ωστόσο, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν έλειπαν τα τρυφερά ενσταντανέ πάνω στο σκάφος. Οι διακοπές τους κράτησαν πέντε μέρες και με την επιστροφή τους στην Κωνσταντινούπολη, η Μεριέμ έπαθε ξαφνικά υπερκόπωση. Μάλλον κουράστηκε από την ηλιοθεραπεία, το κολύμπι και το κρασί…

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ