2013-06-11 04:12:04
Φωτογραφία για Ενθουσιάζει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου [Photos]
Στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας γυναικείου ποδοσφαίρου κατετάγη την... αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013 η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ,που ανήκει στην Ακαδημία της Α.Ε.Μεσολογγίου.

Η πρώτη αγωνιστική χρονιά χαρακτηρίζεται επιτυχημένη για την νεοσύστατη ομάδα που συγκεντρώνει στις τάξεις της κορίτσια και γυναίκες από 11 εώς 30 ετών, οι οποίες με αφοσίωση δυναμισμό και αγωνιστικό πάθος ακολουθούν το αγωνιστικό και προπονητικο πλάνο του έμπειρου προπονητή κ.Γιάννη Γουλή.

Αυτή την περιόδο αρχίζει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν με νέες αθλήτριες από όλη την Αιτωλοακαρνανία να εντάσσονται σταδιακά στις τάξεις της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια της ανάδειξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας, αλλά και για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα θα διοργανώσει φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου με ομάδες παιδικές ,μεικτά group διαφόρων οργανισμών όπως καλλιτέχνες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, σώματα ασφαλείας, παλαίμαχοι, κλπ από κοινωνικές ομάδες προκειμένου με τον τρόπο αυτό να δώσει τη δυνατότητα σε κοπέλες της περιοχής μας να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου από κοντά, παίρνοντας ενεργό μέρος με τη συμμετοχή τους στην ομάδα.
cityvoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ