2013-06-11 18:34:04
Φωτογραφία για Αλβανοί κακοποιοί σχεδίαζαν ένοπλη απόδραση από τις φυλακές Μαλανδρίνου
Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Καταδρομική επιχείρηση Νο2 [βλέπε Τρίκαλα] προετοίμαζαν στις φυλακές Μαλανδρίνου Αλβανοί κακοποιοί, με το κλεμμένο ΙΧ του... πρώην υπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου και την μπλε 500αρα Mercedes του πρώην διοικητή της ΔΕΗ Γιώργου Μπιρδιμίρης γνωστός από τη θητεία του επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου. 

Το εξοχικό του Απόστολου στον Πάνορμο Φωκίδας είναι μεσοτοιχία με το σπίτι του αδελφού του Θανάση πρώην Αντιεεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά που σήμερα είναι γενικός γραμματέας στο υπουργείου δημόσιας τάξης. Ο Απόστολος είχε πάει για Σ/Κ στο εξοχικό του και το πρωί του Σαββάτου αντιλήφθηκε την κλοπή από τους δράστες που μπήκαν μέσα στο σπίτι εν ώρα ύπνου και άρπαξαν τα κλειδιά του λευκού Volvo από το τσαντάκι του πρώην Βουλευτή. Το ίδιο έκαναν και με το πολυτελές ΙΧ του κ. Μπιρδιμίρη. 

Η 500αρα Mercedes βρέθηκε ολοσχερώς καμμένη στο Λιβάδι της Αράχωβας ενώ το Volvo του Απόστολου Ανδρεουλάκου εντοπίστηκε κρυμμένο πριν το χιονοδρομικό κέντρο της Αράχωβας, σε προκαθορισμένο σημείο όπου κατασκηνώνουν οι ΛΟΚατζήδες, κάνοντας τις τακτικές χειμερινές ασκήσεις τους
. Μέσα στο λευκό Volvo έχουν βρεθεί και κάποια όπλα και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι Αλβανοί κακοποιοί προετοίμαζαν χτύπημα με απελευθέρωση κρατουμένων στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπως συνέβη στα Τρίκαλα. Οι αρχές πάντως υποστηρίζουν πως δεν συσχετίζουν την υπόθεση με τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα και που στο παρελθόν χρησιμοποίησε την περιοχή ως καταφύγιο ενώ σε μια περίπτωση είχε και συμπλοκή με αστυνομικούς. Στο Λιβάδι της Αράχωβας πάντως οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τον ξενώνα όπου διέμεναν οι Αλβανοί.

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ