2013-06-11 18:30:04
Φωτογραφία για Δήλωση του Τ. Κουίκ για την επίσκεψη Γιούνκερ στη Βουλή των Ελλήνων
από το Γραφείο Τύπου

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση «Σήμερα το μεσημέρι, έξω και μέσα στη Βουλή των Ελλήνων στρώθηκαν τα κόκκινα χαλιά.

Για ποιον;

Για έναν από τους πρωταίτιους του «λάθους» που οδήγησε την πατρίδα μας εδώ που την οδήγησε με τις λάθος συνταγές.

Αναφέρομαι στον Ζαν – Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος:

1.Το φθινόπωρο του 2010, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel έκανε την απίστευτη δήλωση ότι γνώριζε εδώ και χρόνια την καταστροφική πορεία της Ελλάδας, αλλά δεν μίλαγε για να μην χαλάσει τις εξαγωγές της Γερμανίας και της Γαλλίας προς τη χώρα μας!

2.Προήδρευε σε όλα τα Eurogroup που επεκύρωναν τους εκβιασμούς σε βάρος της χώρας μας για εφαρμογή των μνημονίων, παρ’ όλο που όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, συμπεριλαμβανομένης τότε και της Νέας Δημοκρατίας, έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου απέναντι στα αντεθνικά σχέδια του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου.


3.Ήταν συμπαίκτης στο σχέδιο, που κράτησε πολλούς μήνες, να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες, με το τίμημα να περάσει στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αρνούμαι, όχι απλά τα κόκκινα χαλιά στο συγκεκριμένο υπηρέτη της μερκελικής πολιτικής και των διεθνών τραπεζιτών, αλλά αρνούμαι να αισθάνομαι την ύπαρξή του μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι ανεπιθύμητος για όσα δεν έκανε προκειμένου να προστατεύσει την πατρίδα μου και όσα έκανε συναινώντας στη λάθος συνταγή».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ