2013-06-12 03:58:17
Φωτογραφία για Ξάνθη: Πορεία αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Τουρκίας [Video]
Πορεία αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους εξεγερμένους πολίτες της Τουρκίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης μέλη αριστερών παρατάξεων στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης.

Η επιτροπή αλληλεγγύης στους εξεγερμένους Τούρκους πολίτες, αποτελείται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και του ΚΚΕ-ΜΛ, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης στους πολίτες της γειτονικής χώρας που διαμαρτύρονται εντόνως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διένειμαν έντυπο υλικό στους διερχόμενους πολίτες.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Ξάνθης με τους διαδηλωτές να κρατούν σημαίες, πανό στα Τούρκικα και στα Ελληνικά και φωνάζοντας συνθήματα. Η πορεία κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία με τους διαδηλωτές να αποχωρούν. Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα συνθήματα συμπαράστασης προς τους Τούρκους διαδηλωτές από πολίτες της Ξάνθης, ενώ συνθήματα αλληλεγγύης έχουν γραφτεί ακόμη και στο ρολόι της πόλης καθώς και ένα πανό βρίσκεται αναρτημένο έξω από το πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος.

thrakitoday.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ