2013-06-12 19:26:08
Φωτογραφία για Τι δήλωσε ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος για την επίμαχη φράση με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Παραλίγο να έρθει στα χέρια με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής , ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος - Τι δήλωσε για την επίμαχη φράση στο LamiaReport Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση της ασυλίας βουλευτών της ΝΔ και της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, σχετικά με το περιστατικό με το χαστούκι Κασιδιάρη. Η πλειοψηφία της Βουλής αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία των δυο βουλευτών.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχωρώντας από την αίθουσα είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο με τονΚώστα Κουτσογιαννακόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους επετέθη φραστικά.

Κάποιοι από τους βουλευτές του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου σήκωσαν το γάντι: «Έλα να μας τα πεις έξω ρε...» άρχισαν να φωνάζουν και κινήθηκαν προς το μέρος του.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ σηκώθηκε από το έδρανό του και κινούμενος προς το μέρος τους , φέρεται να απάντησε «αν έρθω έξω θα σας γ@@@@@ όλους».


>, έλεγε συνάδελφός τους, ο οποίος ήταν παρών στο επεισόδιο.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο, επιβεβαίωσε το επεισόδιο, ωστόσο αρνήθηκε ότι είπε την συγκεκριμένη φράση, υποστηρίζοντας ότι είπε επι λέξει τα εξής:

Δείτε το βίντεο που προηγήθηκε λίγο πριν το επεισόδιο και την αντιπαράθεση που είχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον πρόεδρο της βουλής, λίγο πριν την αποχώρηση από την αίθουσα.

«Κύριε Κασιδιάρη μη με οδηγήσετε να προχωρήσω σε επίπληξη… Μπορούσατε να ζητήσετε το λόγο πριν» αντέδρασε ο Ευάγγελος Μειμαράκης στις φωνές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Δεν είστε Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είστε κομματικός Πρόεδρος… Ντροπή σας. Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ξεφτίλα» εξανέστη ο κ. Κασιδιάρης

lamiareport.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ