2013-06-13 16:31:04
Φωτογραφία για 309 μερίδες φαγητό από τα μέλη της ομάδας «ΜΕΤΑpolis»
Το ΜETApolis είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας, της τέχνης και του πολιτισμού.

Πριν από λίγο καιρό ήρθαν σε επαφή μαζί μας για να μας ενημερώσουν για την Έκθεση Φωτογραφίας που ετοίμαζαν και να ζητήσουν τη βοήθειά μας.

“Θα θέλαμε να συνοδεύσουμε την Έκθεση Φωτογραφίας που οργανώνουμε με μία παράλληλη δράση για καλό σκοπό. Θα θέλαμε να μαγειρέψουμε και να προσφέρουμε φαγητό σε οικογένειες που έχουν αποδεδειγμένα πολύ χαμηλό ή καθόλου εισόδημα και χρειάζονται τη βοήθεια μας”, μας είπαν.

Η ιδέα τους έγινε πραγματικότητα: 90 φωτογράφοι, μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας «ΜΕΤΑpolis» μαγείρεψαν 309 μερίδες φαγητό και μαζί με γλυκά τις προσέφεραν με τη βοήθεια του ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο Σύλλογο των Φίλων του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων που υποστηρίζει 450 οικογένειες. Στην προσπάθειά τους, σημαντική ήταν η βοήθεια του Γιώργου, της Μαίρης και της Βαρβάρας στο εστιατόριο Αγάθωνα που Κυριακή βράδυ άνοιξαν τα ψυγεία στο μαγαζί τους για να φυλάξουν όλο αυτό φαγητό και να το παραλάβουν την Δευτέρα το πρωί οι οικογένειες.

Ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα!
kala-nea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ