2013-06-14 10:20:58
Φωτογραφία για Αγαπά την «Ελλάδα του» ο κ. Σαμαράς και μισεί τους Έλληνες
Ούτε δύο μέρες δεν πέρασαν κι ο χυδαίος γεωργαλίσκος έδειξε ποιος μισεί τους Έλληνες και ποιαν Ελλάδα αγαπά ο επικίνδυνος πλέον πρωθυπουργός του, Αντώνης Σαμαράς.

Καταγγέλλοντας τις πράξεις των πατρώνων του, ο Κεδίκογλου ο Β' είπε στον ελληνικό λαό αυτά που δεν τολμούσαν να εκφωνήσουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης.

Ότι, δηλαδή, για τα χάλια της ΕΡΤ, για τους Λιάτσους, τους αετούς της δημοσιογραφίας και τις γερακίνες των περίπου 4.000 ευρώ τον μήνα, φταίνε οι άλλοι εργαζόμενοι που προφανώς αποφάσιζαν σε ποιον κολλητό θα ανατεθούν οι εξωτερικές παραγωγές, ποιες σπατάλες θα γίνονται κ.ο.κ.

Οι φυτευτοί από την κυβέρνηση διοικούντες απλώς έβλεπαν.

Οι εργαζόμενοι μισούν την Ελλάδα, όπως και ο ταραχοποιός ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζω τα λόγια του διολισθαίνοντος στην πλήρη ανομία πρωθυπουργού:

«Δεν ξέρω αν αντιπαθούν (σ.σ.: οι του ΣΥΡΙΖΑ) αυτόν τον τόπο. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως και μισούν αυτόν τον τόπο! Τα 'χουν χάσει εντελώς; Δεν ξέρω... Ποιος ξέρει; Εμείς πάντως αυτή τη χάρη -και το λέω αυτό από εδώ, την όρθια, γαλάζια Μακεδονία- δεν θα τους την κάνουμε».


Ψυχίατρος στη θέση του χειρούργου; Τι δουλειά έχει «η γαλάζια Μακεδονία του», που -παρ' όλες τις προσπάθειές του 1993- δεν μπόρεσε να γκρεμίσει;

Ο ίδιος, επιλεγμένος για να τελειώσει την «Ελλάς Α.Ε.» με την πιο εξωφρενική μέθοδο της συνεχούς διόγκωσης του δημόσιου χρέους και της συνακόλουθης αύξησης της ύφεσης και εκτόξευσης της ανεργίας σε επίπεδα που επιφέρουν θάνατο από ασφυξία, δείχνει όλο το μίσος του για τους συμπατριώτες του.

Και με μια επίδειξη μαγκιάς τύπου Ερντογάν, κλείνει την ΕΡΤ και πετάει στα σκουπίδια όχι μόνο τους δυόμισι χιλιάδες εργαζόμενους, αλλά την έννοια του δημόσιου χαρακτήρα της ενημέρωσης, της πληροφόρησης Αλλά, αλήθεια, όταν από 8.000 περίπου ενεργούς Έλληνες δημοσιογράφους στηρίζεται στον Κεδίκογλου και στον Ντινόπουλο, τι να περιμένεις;

Μέθοδοι Ιράν

Βλέπετε, το επιτελείο που περιβάλλει τον πρωθυπουργό, η dirty team που κατ' ευφημισμό αποκαλείται truth team, μόλις εμφανίζεται κάποια δυσκολία, όπως π.χ. το «λάθος» στη συνταγή της οικονομικής «διάσωσης» της χώρας, να προβάλλει (μέσω των ίδιων μέσων παραπληροφόρησης) το παραμύθι του διμέτωπου με τη Χρυσή Αυγή (δήθεν) και τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, η συμμορία πλαστογράφων που χρησιμοποιεί ο κ. Σαμαράς εξομοιώνει τους ναζί με τους Έλληνες αριστερούς και επαναλαμβάνει (με τη σύμπραξη των άφωνων και θλιβερών εταίρων του στην κυβέρνηση) εκείνες τις κινήσεις οι οποίες στη Γερμανία έστρωσαν το χαλί στον Αδόλφο Χίτλερ.

Το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να μην μπορεί να εκπέμψει διαδικτυακά η ΕΤ3, έκοψαν την παροχή internet στην περιοχή της Λεωφόρου Στρατού. Στα βήματα των κουμπάρων, του Μουμπάρακ, του Αλι. Μετά «τάπωσαν» τον 902. Στη συνέχεια ανέλαβαν τους πομπούς της ΕΡΤ οι επιστήμονες των ΜΑΤ.

Ο ψοφοδεής μπροστά στα αφεντικά του πρωθυπουργός και νταής απέναντι στους συνταξιούχους των 400 ευρώ, αποφεύγει να μιλήσει για Έλληνες. Μιλά για Ελλάδα.

Η Ελλάδα του Σαμαρά, όμως, είναι ο Μελισσανίδης, ο Βγενόπουλος, ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας, ο Λάτσης. Εμείς δεν χωράμε σ' αυτήν την Ελλάδα.

Στο ίδιο μοτίβο και ο υποβολέας του, Χρύσανθος Λαζαρίδης, δεν αναφέρθηκε, λίγες μέρες πριν, στους αριστερούς, αλλά στην Αριστερά. Έτσι ανέκραξε ότι η Αριστερά περίπου «ανατριχιάζει με την έννοια της πατρίδας»!

Οι ομογάλακτοι

Οι Έλληνες, ωστόσο, αριστεροί ή δεξιοί και κεντρώοι (όπως οι πλείστοι των εργαζομένων στην ΕΡΤ), υφίστανται την ίδια κακοποίηση από τη μνημονιακή συμμορία. Ωθούνται στην πείνα, στη δυστυχία, στην αυτοκτονία, χωρίς -προς το παρόν- Ες Ες και Γκεστάπο. Αυτούς, τους ομογάλακτους της Χρυσής Αυγής (κατά Ψωμιάδη, που κοσμούσε το προσυνέδριο της Ν.Δ.), τους ετοιμάζει το σύστημα για τα επόμενα.

Αγάπη και μίσος, λοιπόν, η νέα γραμμή Σαμαρά και των κρυπτόμενων συνεταίρων του που έπαθαν αφωνία όταν ο πρωθυπουργός (αφού εκτέθηκαν) δήλωσε ότι γνώριζαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ εδώ και ένα μήνα.

Αυτό με το οποίο υποθέτω ότι θα συμφωνούσαμε οι πλείστοι των αριστερών είναι ότι ναι, δεν αγαπάμε:- Αυτούς που, αν και έχουν δοσοληψίες με τη δικαιοσύνη, τους χαρίζονται κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις.

- Αυτούς, τους τραπεζίτες, που απαιτούν να κατασχέσουν τα σπίτια όσων χρωστούν και να αβγατίσουν τα ακίνητα των κτηματικών εταιρειών τους.

- Αυτούς που με σαδισμό καταδικάζουν τετρακόσιες χιλιάδες οικογένειες στην πείνα, την εκπόρνευση, τη μετανάστευση ή την αυτοκτονία.

Όλους αυτούς τους νανουρίζει γλυκά στην αγκαλιά του ο κ. Σαμαράς όταν πέφτουν σε λήθαργο σκασμένοι από το φαγοπότι, δίνοντας μερικούς να τους νταχτιρντίσουν οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης.

Όμως ο ακούσιος μιθριδατισμός έχει όρια. Ακολουθούν τα ελικόπτερα.
Η ΑΥΓΗ
InfoGnomon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Τούρκοι και Εμείς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Τούρκοι και Εμείς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ