2013-06-14 14:40:08
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΟΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΪΝΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Από βδομάδα θα ασχοληθούν με τις ανανεώσεις των συμβολαίων οι πρωταθλητές Ευρώπης. Προτεραιότητα σε εκείνα των Σπανούλη και Χάινς που θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr". Επιθυμία της διοίκησης να διατηρήσει τον βασικό και πετυχημένο κορμό των ερυθρόλευκων.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και από τη Δευτέρα (17/6) οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν να ασχολούνται με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, καθώς υπάρχουν ορισμένοι πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Βασικοί άξονες στο κομμάτι των ανανεώσεων είναι τα "καυτά" συμβόλαια των Βασίλη Σπανούλη και Κάιλ Χάινς. Τόσο η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και οι δύο παίκτες, επιθυμούν να επεκτείνουν την συνεργασία τους, αλλά στις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχουν γίνει, σε καλό κλίμα, υπάρχει απόσταση στο οικονομικό σκέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο άνθρωπος ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους δύο παίκτες στις διαπραγματεύσεις είναι ο περίφημος Σέρβος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς (ο άνθρωπος που έκανε το "deal" με τους ερυθρόλευκους το 2010), με τους αθλητές να έχουν εκφράσει στον μάνατζερ τους την μεγάλη τους επιθυμία ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Λιμάνι. Προτεραιότητα τους, άλλωστε, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι Σπανούλης και Χάινς, είναι ο Ολυμπιακός.

Αναλόγως με το πως θα εξελιχθούν τα θέματα των Βασίλη Σπανούλη και Κάιλ Χάινς, θα προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πρωταθλητών Ευρώπης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Υπάρχουν όμως και άλλα συμβόλαια που θα απασχολήσουν τους ερυθρόλευκους, καθώς ελεύθεροι μένουν το καλοκαίρι τόσο ο Έισι Λο (είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο όταν ανανέωσε πέρσι), όσο και ο Πέρο Άντιτς, ενώ θα συζητήσουν και τις υποθέσεις των Τζος Πάουελ και Γιόργκι Σερμαντίνι.

Το πως θα χειριστούν τις υποθέσεις των αθλητών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι είναι θέμα των προέδρων, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίοι φυσικά δεν θέλουν να χαλάσει η συνοχή, ο βασικός κορμός των επιτυχιών, αλλά και η καταπληκτική χημεία αυτής της υπέροχης και πετυχημένης ομάδας, που έφερε Πρωταθλήματα στο Λιμάνι ύστερα από 15 χρόνια και πήρε δυο συνεχόμενες χρονιές την Ευρωλίγκα.

Η διαφορά φέτος, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, είναι πως θα έχουν να διαπραγματευτούν όχι μόνο με αξιόλογους και σημαντικούς μπασκετμπολίστες, αλλά και με παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Χάινς (για παράδειγμα), που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης για δύο σερί σεζόν έχοντας καθοριστικό-πρωταγωνιστικό ρόλο. Και είναι σημαντικό το να συνδέονται με την ομάδα σημαντικοί αθλητές, με κύρος, προσωπικότητα και προσφορά, τόσο ώστε να αποτελέσουν "σημαία" του συλλόγου, όσο και για να παραμείνουν στην ιστορία ως εμβληματικές μορφές των ερυθρόλευκων.

Διάθεση της διοίκησης είναι το να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και ευχή όλων μας αυτό να γίνει πράξη!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ