2013-06-14 15:34:14
Φωτογραφία για «ΑΝΤΙΟ» ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ... ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΣΤΟ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τη λύση της συνεργασίας της με τον Φρανσουά Μοντέστο, μετά από τριετή συνεργασία στην οποία ο Κορσικανός ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Η επόμενη ομάδα του θα είναι η Μπαστιά, αφού, όπως έχουμε αναφέρει, έχει ήδη συμφωνήσει μαζί της.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ευχαρίστησε προσωπικά για τη συνεργασία τον Μοντέστο, μίλησε για το ήθος και την ποιότητα του και ανανέωσε το ραντεβού για μια νέα συνεργασία στο μέλλον, από διαφορετικό πόστο.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου, μεταξύ άλλων, είπε: "Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επαγγελματική επιτυχία και τον διαβεβαιώνω ότι η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοικτή.

Είμαι βέβαιος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν", αφήνοντας ορθάνοιχτη την πόρτα των ερυθρόλευκων στον Μοντέστο για νέα συνεργασία, από διαφορετικό πόστο βέβαια, στο μέλλον.

Μάλιστα η δήλωση του προέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ δημοσιεύτηκε μεταφρασμένη και στα γαλλικά, προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη σημασία της εκτίμησης που υπάερχει για τον Μοντέστο και στην πατρίδα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ