2013-06-14 23:00:08
Φωτογραφία για Το BMW Group στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες
BMW Dingolfing Fire Department

Το BMW Group και εργαζόμενοί του ανταποκρίθηκαν γρήγορα και άμεσα στο κάλεσμα για την αποκατάσταση των ζημιών από τις εκτεταμένες, καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες σε πολλές περιοχές της Γερμανίας. Η εταιρία θα προβεί σε δωρεά ύψους 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ. Το τμήμα πυροπροστασίας του Group και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων, έχουν ήδη προσφέρει την υποστήριξή τους στην περιοχή.

Η δωρεά θα διατεθεί στις περιοχές γύρω από τα εργοστάσια της BMW στις πόλεις Dingolfing/Landshut, Regensburg/Wackersdorf και στην περιοχή Leipzig-Halle, και θα χορηγηθεί κατόπιν συνεννόησης με τις τοπικές αρχές και περιφέρειες.

Η εταιρία εξετάζει τώρα τη δυνατότητα παροχής βοήθειας στους πληγέντες Εμπόρους στις πλημμυρισμένες περιοχές.

Υπηρεσίες εργαζομένων στις περιοχές των πλημμυρών

Πρόσφατα, υλοποιήθηκαν παράλληλα διάφορες πρωτοβουλίες υποστήριξης στις τοποθεσίες όπου δραστηριοποιείται το BMW Group. Εργαζόμενοι και εθελοντές ή ενεργά εμπλεκόμενοι σε ομάδες διάσωσης και φορείς παροχής βοήθειας, έλαβαν άδεια από την εργασία τους για το σκοπό αυτό από το BMW Group.


Τις τελευταίες ημέρες, η πυροσβεστική υπηρεσία του BMW Group έχει βοηθήσει πρωτίστως στην αποστράγγιση μολυσμένων υδάτων, χρησιμοποιώντας ειδικά οχήματα από τα τμήματα πυροπροστασίας των εργοστασίων των Regensburg, Munich, Dingolfing και Landshut και τα αντίστοιχα οχήματα. Τα οχήματα και οι ομάδες ήταν προσφορά του BMW Group.

Μελλοντικές δράσεις με τη συμμετοχή εργαζομένων

Το BMW Group προγραμματίζει και άλλες δράσεις για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών.

Για παράδειγμα, οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις των Regensburg και Dingolfing/Landshut αποφάσισαν να μετατρέψουν την προγραμματισμένη Αθλητική Ημέρα Εργαζομένων σε ένα project με τον τίτλο “Helping instead of running”.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις, οι εργαζόμενοι της περιοχής θα μεταφερθούν με λεωφορεία που θα παραχωρήσει το εργοστάσιο σε σημεία που απαιτείται επέμβαση τις επόμενες ημέρες, σε συντονισμό πάντα με τις τοπικές αρχές. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την Αθλητική Ημέρα θα διατεθούν επίσης στην πληγείσα περιοχή.

Τις προσεχείς εβδομάδες, προγραμματισμένα κίνητρα προσφοράς εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας Εργαζομένων στη Λειψία, θα αναθεωρηθούν με σκοπό την υποστήριξη των πλημμυροπαθών.

Το BMW Group

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2012, το BMW Group πούλησε 1.85 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 117,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 68.82 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οχτώ χρόνια.
[BMW]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ