2013-06-15 00:08:08
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ
Σύμφωνα με όσα συμφώνησαν Ολυμπιακός και Δήμητρα Γιακουμή, η απάντηση στο ερώτημα αν η αρχηγός θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα για τέταρτη διαδοχική σεζόν θα δοθεί το αργότερο στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Η μικρή μείωση που προτάθηκε στην αρχηγό είναι το αγκάθι στις διαπραγματεύσεις, ενώ η ομάδα του Πειραιά ξεκαθάρισε πως δεν θα αυξηθεί η προσφορά.

Ωστόσο η υπόθεση παραμονής της 30χρονης κεντρικής δεν πρέπει να θεωρείται εκ προοιμίου χαμένη, αφού το κλίμα που εισπράττεται από τους «ερυθρόλευκους» είναι θετικό. Η εκτίμηση είναι πως η πολυτιμότερη παίκτρια της περσινής Α1 και βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ κι άλλα τρία Κύπελλα τα προηγούμενα χρόνια θα απαντήσει θετικά.

Παρ’ όλα αυτά, στην περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το ζήτημα της Γιακουμή, τα στελέχη της ομάδας είναι υποχρεωμένα να προετοιμάζουν και την επόμενη μέρα προκειμένου να ενισχυθούν με την καλύτερη δυνατή λύση.


Οι Πειραιώτες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα πλαισιώσουν την Κατερίνα Γιώτα, που υπολογίζεται για βασική και την Τζίνα Λαμπρούση με Ελληνίδα κεντρική ή ξένη. Στη δεύτερη περίπτωση, το απόλυτο φαβορί αν μέχρι τότε δεν έχει κλείσει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, είναι η Όλγα Τρατς.

Η Ουκρανή αποδείχθηκε λύση πρώτης γραμμής στους έξι μήνες που αγωνίστηκε στο Λιμάνι και κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η λύση Ελληνίδας και οι Μελίνα Εμμανουηλίδου και Ευαγγελία Καραγιώργου, που ήταν και πέρσι υποψήφιες, να απασχολήσουν εκ νέου.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός περιμένει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και την απάντηση της Σοφίας Κοσμά, για το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή αν θα αναχωρήσει για άλλο προορισμό, εντός ή εκτός Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ