2013-06-15 00:13:50
Φωτογραφία για Μια νέα νικηφόρα μέθοδος εκλογής κάθε υποψηφίου...!!!
«SUN TZU ELECTION STRATEGIES»

Μια νέα νικηφόρα μέθοδος εκλογής κάθε υποψηφίου με σύμβουλο τον Στρατηγό Σουν Τζου

Η ομάδα επικοινωνιολόγων της ThinkPolitics με γενεσιουργό αιτία την έντονη ροπή της στη μελέτη νέων μεθόδων πολιτικής επικοινωνίας και μια σειρά από προσωπικά βιώματα στην άσκηση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων ετοίμασε και εφαρμόζει στους πελάτες της τη νέα μέθοδο – φιλοσοφία και εργαλείο νίκης για υποψήφιους πολιτικούς την «SUN TZU ELECTION STRATEGIES». Μια μέθοδος – φιλοσοφία που αναλύει παράλληλα και τη γνωστή τεχνική S.W.A.T. ανάλυσης του μάρκετινγκ (δυνατά και αδύνατα σημεία, απειλές και ευκαιρίες υποψηφίου).

Η σοφία του κλασικού κειμένου του SUN TZU σε μια νέα ερμηνεία - φιλοσοφία για τη σύγχρονη πολιτική επικοινωνία και τις νικηφόρες στρατηγικές που θα βοηθήσουν να κερδίσετε εκλογικές μάχες. Άλλωστε οι εκλογές μοιάζουν με πολέμους.


Η μέθοδος - φιλοσοφία «SUNTZU ELECTION STRATEGIES» είναι βασισμένη στις διαχρονικά ισχύουσες απαιτούμενες αρχές που πρέπει να γνωρίζει ένας ηγέτης.

Η εταιρία ThinkPolitics έχει αποκλειστικά και με επιτυχία εφαρμόσει στο παρελθόν, πρωτότυπες επικοινωνιακές ενέργειες και νικηφόρα μυστικά της «SUN TZU ELECTION STRATEGIES».

Εφαρμόζοντας την αναγνωρισμένη μέθοδο - φιλοσοφία πολιτικής επικοινωνίας «SUN TZU ELECTION STRATEGIES» ο υποψήφιος θα γνωρίσει καλά τον εαυτό του, θα μετατρέψει τις αδυναμίες του σε δυνατότητες, θα ακτινογραφήσει λεπτομερώς τους αντιπάλους του και θα κερδίσει όλες τις προεκλογικές μάχες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια συνάντηση γνωριμίας με τη νέα μέθοδο – φιλοσοφία  πολιτικής επικοινωνίας «SUNTZU ELECTION STRATEGIES» επικοινωνήστε στο 2109246770 ή στο e-mail [email protected].
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ