2013-06-15 03:43:03
Φωτογραφία για JP Morgan: Αξίζει το ρίσκο Σαμαρά για την ΕΡΤ
Κινδύνους για την ελληνική κυβέρνηση κρύβει η απόφαση για αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, σύμφωνα με έκθεση από την JP Morgan.

Σύμφωνα με την έκθεση, το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτελεί σημείο καμπής για την Ελλάδα καιένα ρίσκο που άξιζε να πάρει ο Αντώνης Σαμαράς.

Και υποστηρίζει: «Το λουκέτο στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό μέσο βρίσκει αντίθετους τους κυβερνητικούς εταίρους ενώ έχει προκαλέσει έντονες κοινωνικές διαμαρτυρίες. Δεν φαίνεται, ωστόσο, να συνιστά πολιτικό ‘ατύχημα’».

Στην έκθεση τονίζεται πως η κυβέρνηση «επιδεικνύει προθυμία να θιγούν κάποιες από τις "ιερές αγελάδες" του δημοσίου» την ώρα, μάλιστα, που «θα μπορούσε να βοηθήσει το βασικό κυβερνητικό κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, να παγιώσει την πολιτική του εξουσία με τρόπο που να επιτρέπει περαιτέρω μεταρρυθμίσεις».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται στην έκθεση της JP Morgan, αν η κυβέρνηση καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την κρίση, τότε είναι πολύ πιθανόν η Νέα Δημοκρατία να βγει κερδισμένη καθώς θα έχει δείξει αποφασιστικότητα για την αναδιάρθρωση του δημοσίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To Vine ξεπέρασε το Instagram στο Twitter
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To Vine ξεπέρασε το Instagram στο Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ