2013-06-15 05:25:04
Φωτογραφία για Θέμα διασφάλισης του αδιάβλητου των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Θέμα διασφάλισης του αδιάβλητου των Πανελλαδικών Εξετάσεων τίθεται σύμφωνα με κείμενο που μοιράστηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από τους απολυμένους εργαζόμενους. Τεχνικοί και δημοσιογράφοι ενημερώνουν ότι μόνο η πλήρης λειτουργία του δικτύου της ΕΡΤ, μέσω γραμμών VBI, μπορεί να διασφαλίσει την αδιάβλητη και ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Παράλληλα εκφράζονται φόβοι από τους εργαζόμενους ότι ακόμα και αν ανοίξουν οι πομποί θα χρειαστούν απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι προκειμένου να γίνει γνωστό αν το σύστημα δουλεύει σωστά.

Αναλυτικά το κείμενο που μοιράστηκε στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή:

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ανακοινώνουν ότι μόνο η πλήρης λειτουργία του δικτύου της ΕΡΤ μέσω γραμμών VBI , μπορεί να διασφαλίσει την αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα που ξεκινούν από αύριο.

Οι τεχνικοί της ΕΡΤ και του ΟΤΕ ενημερώνουν το Υπουργείο Παιδείας ότι οποιοσδήποτε εναλλακτικός τρόπος, όπως για παράδειγμα μέσω modem, δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η ΕΡΤ παραμένει ανοιχτή και συνεχίζει να παρέχει στον έλληνα πολίτη της υπηρεσίες που πάντα προσέφερε».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ