2013-06-15 08:06:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για την ΕΡΤ
Πριν από τρεις μέρες όλοι μας ζήσαμε το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, με την μαύρη οθόνη να έρχεται πρώτη σε ‘’τηλεθέαση’’.

Η αλήθεια είναι πως η ΕΡΤ έχει μια πονεμένη ιστορία και μελανά σημεία. Οι λέξεις διαφθορά, κομματισμός, υπέρογκοι μισθοί, χαράτσι ήταν συχνά στο λεξιλόγιο μας όταν αναφερόμασταν στη δημόσια τηλεόραση. Σίγουρα η ΕΡΤ έπρεπε να καθαρίσει! Και εδώ νομίζω συμφωνούμε όλοι.

Κάπου εδώ μπαίνει το ερώτημα… πόσο Δημοκρατικό ( τέλος πάντων…) και ηθικό είναι να κλείνει η δημόσια τηλεόραση μέσα σε τρείς ώρες και να πετιούνται στο δρόμο 2700 εργαζόμενοι!!!

Δεν μόνο αυτό!!! Είπαν την ΕΡΤ πηγή της διαφθοράς, ή κάπως έτσι, και γω αναρωτιέμαι με το λίγο μυαλό … ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ! Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κατάστασης? Ποιος διόριζε κάθε φορά τους ‘’δικούς’’ του με τεράστιους μισθούς? Την απάντηση την ξέρουμε… Αυτοί! Ας πάρουν τότε τους ‘’δικούς’’ και να σηκωθούν να φύγουν και τότε ίσως να φτιάξουν όλα.


Η ΕΡΤ έκλεισε γιατί δεν ήταν εμπορική και κόστιζε στο λαό ακριβά (4.2 € το μήνα, ενώ τα ιδιωτικά χρωστούν στο κράτος τεράστια ποσά για τις άδειες). Κάλλιστα λοιπόν με αυτή τη λογική και τέτοιου είδους αποφάσεις να κλείσουν τα μουσεία – κανείς δεν παταει- , να πουληθεί η Ακρόπολη στους ξένους – σχεδόν μόνο τουρίστες πηγαίνουν- Σίγουρα να κλείσει η Ακαδημία Αθηνών _ οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι!- και ο Πλάτωνας και ο Πυθαγόρας να καταργηθούν ως μη εμπορικοί!. Εξάλλου τι τα θέλουμε όλα αυτά? Έχουμε τον ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ!!! Ελπίζω να ζήσουμε τη στιγμή που κάποιος ¨υπουργός¨ καταργήσει την ελπίδα μας η κάποιος ‘’άλλος’’ επικαλεστεί την διαφορά της πολιτικής για να κλείσει και τη Βουλή.

Γενοκτονίες δεν γίνονται μόνο με σπαθί και φωτιά. Ένα γένος πεθαίνει και όταν εξαφανίσουν την ιστορία του ελέγξουν και μειώσουν και αλλοιώσουν τον πολιτισμό του, και γιατί όχι με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ