2013-06-15 15:20:02
Φωτογραφία για ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α1 ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΚΑΜΠΟΥΡΗ Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ!
Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α1 και αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν γιορτάζοντας και τρώγοντας, σε μια βραδιά που είχε κεντρικό πρόσωπο τον Αργύρη Καμπούρη!

Η ομάδα της Ελευσίνας το βράδυ της Παρασκευής (14/6) δείπνησε στην ταβέρνα "Το Καλυμπάκι", παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς και μέσα σ' όλα βράβευσε τον Αργύρη Καμπούρη, με αφορμή την επέτειο 26 χρόνων του έπους που έγραψε στην Αθήνα το 1987 η Εθνική Ελλάδας, με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

"Σε μία πολύ ωραία βραδιά η ομάδα του Πανελευσινιακού γιόρτασε χθές την παραμονή της στην Basket League ΟΠΑΠ στην ταβέρνα «Το Καλυμπάκι».

Το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας κ.Γιώργος Τσουκαλάς συνοδευόμενος απο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, εκπρόσωποι απο τον όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων και τη S.I.M.E ΕΠΕ που είναι οι χορηγοί της ομάδας καθώς και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Πανελευσινιακού.

Το γεγονός της βραδιάς δεν ήταν άλλο απο τη βράβευση του Αργύρη Καμπούρη στο πλαίσιο της συμπλήρωσης εικοσι έξι ετών απο τον άθλο της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας.

Επίσης, έγινε παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική χρονία , συνοδευόμενη με την ευχή να τερματίσει η ομάδα... μια θέση παραπάνω".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ