2013-06-15 17:43:03
Φωτογραφία για Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης καταδικάζει το κλείσιμο της ΕΡΤ
Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης εκφράζει την δυσαρέσκειά της απέναντι στην απόφαση της Κυβέρνησης για... άμεση αναστολή της λειτουργίας της ΕΡΤ.

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αποτελεί για μας τους έλληνες μετανάστες στην Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο τη φωνή της πατρίδας μας. Η συνέχιση της λειτουργίας της, λοιπόν, είναι επιτακτική ανάγκη και ρεαλιστική πραγματικότητα. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια ανανέωσης και επαναπροσδιορισμού της έως τώρα λειτουργίας της ΕΡΤ, αλλά διαφωνούμε με πρακτικές που δεν εκφράζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ είναι ο μόνος δρόμος για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την πατρίδα μας και η ΕΝΟΤΗΤΑ και όχι η διάσπαση είναι το απαραίτητο ζητούμενο εν μέσω κρίσης. Στηρίζουμε κάθε έννομη προσπάθεια αντίδρασης εκ μέρους των εργαζομένων της ΕΡΤ για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.Τέλος καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και κυρίως της Ομογένειας σε μια συλλογική και δημοκρατική παρέμβαση.Ευελπιστούμε να πρυτανεύσει η λογική και η ΕΡΤ να συνεχίσει την λειτουργία προσφέροντας ενημέρωση και ψυχαγωγία στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό στην Ελλάδα αλλά και ανά την υφήλιο.

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφάπαξ... 5.300 ευρώ στο Δημόσιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφάπαξ... 5.300 ευρώ στο Δημόσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ