2013-06-15 17:37:07
Φωτογραφία για Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ τα βάζει με Tράγκα, Ψυχάρη, Χατζηνικολάου και άλλους
Ο Δημήτρης Τρίμης σε νέες δηλώσεις του υπερασπίζεται την απεργία που έχει κηρύξει η Ενωση και κατηγορεί τον εκδότη Γιώργο Τράγκα ότι «επανέλαβε όσα έγραψε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ που δημοσιεύτηκε στο blog της «Συσπείρωσης Δημοσιογράφων» (syspeirosi.wordpress.com):

«Από σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ (esiea.gr) αναμεταδίδει "ζωντανά" και συνεχώς σε 24ωρη βάση το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ -όπως και χιλιάδες ηλεκτρονικά και διαδικτυακά ΜΜΕ. Την ίδια ώρα τα "παπαγαλάκια" της κυβέρνησης ήδη από χθες διακινούν το επικοινωνιακό υλικό της "ομάδας αλήθειας" της Συγγρού ότι η ΕΣΗΕΑ απεργώντας φιμώνει την Ενημέρωση και κλείνει εφημερίδες Αυτά τα έγραψε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο φίλος μου ο Κανέλλης στα χθεσινά ΝΕΑ και επανέλαβε πριν λίγο ο πασίγνωστος για τις επιχειρηματικές του... επιτυχίες, Τράγκας, από τη συχνότητα του απεργοσπαστικού Real FM, του ραδιοφώνου δηλαδή του Ομίλου του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος μαζί με τον Ψυχάρη, Μπόμπολα, Θέμο Αναστασιάδη, Αλαφούζο, Σκαναβή, Μπενέκο, Κουρτάκη κ.λπ, πάνε την απεργία στα δικαστήρια.

Δημήτρης Τρίμης

πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ