2013-06-15 18:44:06
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΕΙ... ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΜΕΣΙ Ο ΣΙΝΟΡΙΝΙ!
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Φερνάντο Σινορίνι για την σωματική κατάσταση του Λιονέλ Μέσι στο άμεσο μέλλον, ειδικότερα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Λιονέλ Μέσι να μην καταφέρει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο είναι προγραμματισμένο σε ένα χρόνο από σήμερα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σινορίνι.

Το πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Αργεντινής τόνισε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" ότι με την σημερινή κατάσταση και ορισμένους ποδοσφαιριστές, όπως ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα, να δίνουν περισσότερα από 100 ματς σε έναν χρόνο, εκείνος δεν θα αντέξει την πίεση και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Αν κοιτάξουμε πίσω στη δεκατία του ’60 και του ’70, θα δούμε ότι οι παίκτες έπαιζαν σε περίπου 80 με 90 αγώνες το χρόνο, αλλά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου (ο Λιονέλ Μέσι) είναι αναγκασμένος να δίνει συνολικά με την Μπαρτσελόνα και την εθνική 120 ματς», ανέφερε αρχικά ο πρώην επικεφαλής για την αποκατάσταση των παικτών της «αλπισελέστε» στο παρελθόν και πρόσθεσε:


«Ο Μέσι, ο οποίος δεν είχε τραυματισμούς τα τελευταία τρία χρόνια, πριν από δύο μήνες υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό, παραμονές του πρώτου ημιτελικού με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League και έπρεπε να μείνει στον πάγκο και όχι να ξεκινήσει βασικός. Στη συνέχεια, τραυματίστηκε ξανά και τώρα χρειάζεται χρόνο για να αποκατασταθεί αυτός ο τραυματισμός».

Ο κ. Σινορίνι κατέληξε, λέγοντας: «Χρειαζόμαστε αυτό τον υπέροχο επιθετικό, ο οποίος είναι ένα παιδί και πρέπει να συνεχίσει για αρκετό καιρό τις διακοπές με την γυναίκα και το παιδί του. Παίζοντας πάνω από 100 ματς την ερχόμενη σεζόν, ο Μέσι θα είναι αδύνατο να αγγίζει πάντα το δέκα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ