2013-06-15 19:14:29
Φωτογραφία για Ψήνεται... κυβέρνηση υπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο παρασκήνιο...!!!
Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 

 "press-gr"

 

Ακρως σιβυλλική είναι η δήλωση που έκανε με αφορμή το ζήτημα της ΕΡΤ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.  

 

Μιλάει για "εξυγίανση", δεν μιλάει πουθενά όμως για κλείσιμο.  Μιλάει για το "γενναίο και σημαντικό βήμα συνάντησης με τους άλλους πολιτικούς Αρχηγούς, από τους οποίους αναμένεται μια αντίστοιχη στάση ευθύνης» που έκανε ο πρωθυπουργός αλλά στη συνέχεια παίρνει αποστάσεις από όλους αφού λέει χαρακτηριστικά: «Οφείλουμε όλοι να... αποφύγουμε μία ασύμμετρη ζημιά που θα βλάψει τη συλλογική προσπάθεια όλων να βγει η Ελλάδα από την κρίση, να προστατεύσουμε τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει η συνεργασία των τριών κομμάτων και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που υφίσταται ο ελληνικός λαός. Την στιγμή αυτή προέχει η ενότητα, η σύνεση και η διορατικότητα».

Είναι φανερό ότι αυτό έχει αποδέκτες και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, δηλαδή και τον κ. Σαμαρά. Είναι μια δήλωση καθαρά αρχηγική από τον κ. Αβραμόπουλο. Επιβεβαιώνεται έτσι και ανοικτά η αποκάλυψη που πρώτο έκανε το Press-gr την Τετάρτη ότι ο κ. Αβραμόπουλος καραδοκεί για να γίνει πρωθυπουργός. 


http://press-gr.blogspot.gr/2013/06/o_6441.html

Ιδού η σχετική αποκάλυψη που είχε κάνει ο Ροβες Πιερος

Το νέο σενάριο που συζητείται: Σε περίπτωση οριστικής ρήξης, συνέχιση της τρικομματικής κυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) αλλά με άλλον πρωθυπουργό στη θέση του Σαμαρά Αλλωστε, αν "πέσει" η σημερινή κυβέρνηση θα πάμε (σε πρώτη φάση υποχρεωτικά ) σε διερευνητικές εντολές...

"Αναζητείται" ήδη ένα πρόσωπο "κοινής αποδοχής" - από το χώρο της ΝΔ κατά προτίμηση- για πρωθυπουργός. 

O Αβραμόπουλος καραδοκεί...
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ