2013-06-15 20:38:22
Φωτογραφία για Ενημέρωση για τα ηλεκτρονικά συστήματα του ΕΟΠΥΥ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο ρόλος της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ , όπως γνωρίζετε , δεν εξαντλείται μόνο στις οικονομικές διεκδικήσεις αλλά προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, συναντηθήκαμε με τους αρμοδίους του υπουργείου υγείας για τα θέματα της ηλεκτρονικής καταχώρησης των δεδομένων, τόσο των επισκέψεων όσο και πράξεων . Για πρώτη φορά, οι υπεύθυνοι κατάλαβαν την περιττή γραφειοκρατική διαδικασία στην οποία υποβάλλονται, άνευ λόγου, οι συνάδελφοι . Πιο συγκεκριμένα είναι γνωστό ότι αφού πρώτα καταχωρήσουμε επισκέψεις και πράξεις στο e-prescription, στη συνέχεια προκειμένου να πληρωθούμε , πρέπει να τις καταχωρήσουμε εκ νέου στο e-dapy.

Μετά τις επισημάνσεις μας αυτές , πήραμε την διαβεβαίωση ότι η διασύνδεση των συστημάτων και η αυτόματη καταχώρηση στο e-dapy, μέσα από το e-prescription, είναι τεχνικά εφικτή και ότι θα υλοποιηθεί μέσα σε 1-2 μήνες και αφού λυθούν τα τεχνικά ζητήματα. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο των εργασιών καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις .

Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ δίνει καθημερινά, σε δύσκολες συνθήκες, αγώνα για την συνεχή αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον τόπο μας.

Για το Δ.Σ. της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

ο Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Ελευθερίου Χ. Παπασιδέρης
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ