2013-06-15 20:34:03
Φωτογραφία για «ΚΟΠΗΚΕ» Ο ΠΑΣ... ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA!
Η UEFA «απέρριψε» τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν παίζει Ευρώπη και κάλεσε σε ειδική επιτροπή τον Παναθηναϊκό που... ελπίζει!

Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι πληροφορίες σχετικά με την αδειοδότηση ΠΑΣ και Παναθηναϊκού δεν έβγαιναν ούτε με το... σταγονόμετρο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Το Σάββατο, όμως, προέκυψε ότι οι ελεγκτές εισηγήθηκαν αρνητικά για τις δύο ομάδες. Η εισήγηση μπορεί είναι αρνητική, ωστόσο, θα κατατεθεί στην επιτροπή licensing και financial fair play της UEFA, η οποία θα πάρει την τελική απόφαση και θα ενημερώσει στο τέλος της άλλης εβδομάδας την ΕΠΟ. Ο ΠΑΣ... ούτε με θαύμα θα καταφέρει να παίξει Ευρώπη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη... ζωντανός, καθώς ειδική επιτροπή της UEFA κάλεσε τους «πράσινους» σε ακρόαση στα μέσα της εβδομάδας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκπροσωπεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το «τριφύλλι». Από τα όσα θα ειπωθούν σε αυτή την ακρόαση, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ ή αν θα ακυρώσει την απόφαση και για τον Παναθηναϊκό.

Αν η ειδική επιτροπή δεν πειστεί από τα όσα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τότε θα ανάψει εκ νέου... κόκκινο και το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο της Σούπερ Λίγκας, θα καταλήξει στα χέρια της Σκόντα Ξάνθης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ