2013-06-15 21:23:25
Φωτογραφία για Τα γυρνάει ο Μπεργκ στο θέμα του Παναθηναϊκού
Ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Σουηδία παραδέχθηκε μόνο ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τίποτα παραπάνω.

Τα παιχνίδια συνεχίζονται από πλευράς του Μάρκους Μπεργκ ο οποίος όντας πλέον στη Σουηδία και έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις με την Γκέτεμποργκ ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό παραχώρησε συνέντευξη στην οποία υποστήριξε ότι μόνο γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τίποτα περαιτέρω.

Ο Σουηδός μίλησε στην ιστοσελίδα www.gp.se με αφορμή την παρουσία του στις προπονήσεις της Γκέτεμποργκ με τον σχετικό τίτλο του άρθρου μάλιστα να είναι πολύ παραπλανητικός καθώς ανέφερε: "Ο Μπεργκ πίσω στην Γκέτεμποργκ". Άλλωστε και ο σύλλογος από τη Σουηδία έχει δείξει ενδιαφέρον να τον επαναπατρίσει.

Ο ίδιος στη συνέντευξη του ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό αλλά δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα παρά μόνο ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού.


Αρχικά ο Μπεργκ μίλησε για τον τραυματισμό του και τον λόγο που προπονείται με την Γκέτεμποργκ λέγοντας: "Ελπίζω να μπορώ να είμαι έτοιμος την 1η Ιουλίου αλλά δεν νομίζω".

Σε ερώτηση για το τι έγινε με το Αμβούργο και την ειδοποίηση που είχε ότι δεν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μου είπαν ότι εγώ και κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόμα δεν θα προπονούμαστε με την πρώτη ομάδα. Σίγουρα αυτό δεν είναι επαγγελματικό. Είμαι τραυματίας αλλά πάντα τα έδινα όλα για την ομάδα μου. Θα έπρεπε να το χειριστούν καλύτερα. Έχουμε όμως ένα νέο τεχνικό διευθυντή και ίσως θέλει να αποδείξει κάτι".

Είσαι πιο κοντά στην Γκέτεμποργκ από ότι πριν;

"Ίσως... μπορεί. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω κάποια μέρα".

Να έρθεις εδώ να βάλεις 15 γκολ και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πάλι;

"Αν ήταν τόσο απλό θα το είχα κάνει ήδη. Το ποδόσφαιρο μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι. Θέλω να δω τι προοπτικές υπάρχουν πριν πάρω μια απόφαση".

Ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα είναι μια από αυτές;

"Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζω το ενδιαφέρον τους. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Πρέπει να μιλήσω με το Αμβούργο πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν πρέπει να διαβάζεται όμως μόνο τις εφημερίδες".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται το φθηνό iPhone της Apple
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται το φθηνό iPhone της Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ