2013-06-15 21:54:41
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ...
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας αναμένεται να πιάσουν ξανά δουλειά στον Ολυμπιακό, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν τον τίτλο τους στην Ευρωλίγκα, αλλά να χάνουν το πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ, αλλά και για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας. Αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία ηρεμήσουν από όσα έγιναν και τον τρόπο που χάθηκαν οι τίτλοι εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά και αποφορτιστούν από όλα όσα δυσάρεστα συνέβησαν, θα σηκώσουν... μανίκια, για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της καινούριας χρονιάς.

Τα θέματα που έχουν να διευθετήσουν, όσον αφορά τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ, είναι πολλά και θα χρειαστούν αρκετές διαπραγματεύσεις. Εξάλλου, σίγουρα θα παραμείνουν και για τη νέα σεζόν στο Λιμάνι μόνο οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιώργος Γεωργάκης.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν το μπάτζετ και η παραμονή παικτών όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κάιλ Χάινς θα εξαρτηθεί από το εάν θα συμφωνήσουν στα χρήματα που θα τους προταθούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ